Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Tilbudet som er musikk for dine ører

Her kan du sende oss en forespørsel for å booke din hotellovernatting inkludert valgfri konsertbillett til Fjord Classics i Sandefjord 29. juni - 2. juli.

  • Periode for opphold:

    29. jun 2021 - 3. jul 2021

  • Bookingperiode:

    1. mar 2021 - 1. jul 2021

Priser

Dobbeltrom NOK 1020 per person per døgn

Enkeltrom NOK 1370 per døgn

Fjord Classics holder sin femte festival i Sandefjord i 2021. Det blir et fantastisk program med 12 konserter spilt av musikere i det internasjonale toppsjiktet.

Fjord Classics krever ingen kunnskap om klassisk musikk, kun et par ører! Fjord Classics presenterer den beste musikken fra det klassiske repertoaret, fremført av musikere i det absolutt internasjonale toppsjikt. Konsertene presenteres på en tilgjengelig og appellerende måte, med målsetning om å berike, stimulere og utfordre publikum. Årets tema: Illumination.

Oppgi i forespørselen til hotellet hvilken konsert du ønsker å oppleve. Om du ønsker billetter til flere konserter eller tilknytningsdøgn, hjelper vi deg selvsagt også med dette.

Se årets program på www.fjordclassics.com.

Pakken inkluderer

  • Frokostbuffet
  • Fika (kl 15-17)
  • Kveldsmat (kl 18-20)
  • Billett til 1 valgfri konsert per overnattingsdøgn
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud og rabatter. Singelrom inkluderer 1 konsertbillett, dobbeltrom inkluderer 2 konsertbilletter. Om du ønsker tilknytningsdøgn kan du oppgi ønsket antall netter i forespørselen.

Send forespørsel
2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.