Informasjon til kunder

Akkurat nå er det mange som ringer kundeservice, og det er derfor noe ventetid. Om du lurer på noe som har å gjøre med om- og avbestillinger, kan du lese om det her. På siden finner du også informasjon om hva vi gjør for å opprettholde trygge miljøer for gjester og ansatte.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Sandefjord, Norge

Clarion Collection® Hotel Atlantic

Sandefjord,  Norge Midlertidig stengt 29.03.20 - 14.04.20

Clarion Collection Hotel Atlantic ligger sentralt i Sandefjord bare 400 meter fra togstasjonen. Hver dag dekkes det på til både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Atlantic 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Tilbudet som er musikk for dine ører

Her kan du sende oss en forespørsel for å booke din hotellovernatting inkludert valgfri konsertbillett til Fjord Classics i Sandefjord 30. juni - 3. juli.

  • Periode for opphold:

    30. jun 2020 - 3. jul 2020

  • Bookingperiode:

    25. feb 2020 - 30. jun 2020

Priser

Dobbeltrom NOK 990 per person per døgn

Enkeltrom NOK 1340 per døgn

Fjorårets festival ble en kunstnerisk suksess, både publikum og anmelderne var høylytt begeistret! Også i år blir det 10 konserter over 4 dager, med musikere fra det internasjonale toppsjikt innen klassisk musikk.

Fjord Classics krever ingen kunnskap om klassisk musikk, kun et par ører! Fjord Classics presenterer den beste musikken fra det klassiske repertoaret, fremført av musikere i det absolutt internasjonale toppsjikt. Konsertene presenteres på en tilgjengelig og appellerende måte, med målsetning om å berike, stimulere og utfordre publikum. Årets tema: Illumination.

 

Oppgi i forespørselen til hotellet hvilken konsert du ønsker å oppleve. Om du ønsker billetter til flere konserter eller tilknytningsdøgn, hjelper vi deg selvsagt også med dette.

Se årets program på www.fjordclassics.com.

 

Priser

Standard dobbeltrom NOK 990 per natt per person (inkl 2 konsertbilletter)

Standard singelrom NOK 1340 per natt (inkl 1 konsertbillett)

Pakken inkluderer

  • Frokostbuffet
  • Fika (kl 15-18)
  • Kveldsmat (kl 18-21)
  • Billett til 1 valgfri konsert per overnattingsdøgn
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud og rabatter. Singelrom inkluderer 1 konsertbillett, dobbeltrom inkluderer 2 konsertbilletter. Om du ønsker tilknytningsdøgn kan du oppgi ønsket antall netter i forespørselen.

Send forespørsel
2.564.388.001 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.