Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

THE THIEF Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, et hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 114 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen. Vi er et kontantfritt hotell.

THE THIEF 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

En av THE THIEFs pilarer, er et heftig fokus på kunst. Fellesområdene er fulle av ekskusive malerier og istallasjoner, og hvert eneste rom er eksklusivt utsmykket med forskjellige kunstverk

Møbler

Vågal eleganse med klare referanser til samtidskunst og -design er fellesnevneren for THIEF FURNISHING.Både norske og internasjonale designere som Antonio Citterio, Jonathan Adler, Bruno Rainaldi, Tom Dixon, Anne Haavind og StokkeAustad står bak møbler og dekor.

THIEF ART

Kunsten møter du overalt på hotellet – og utenfor. Installasjoner, fotokunst og grafikk er utstilt i fellesområdene og på rommene, og på den interaktive hotell-TV-en kan gjestene velge i diverse videokunst. . Det er til og med kunst inne i heisene, signert den britiske animansjonskunstneren Julian Opie.

THIEF ART handler også om omgivelsene, naboene. Det handler om Tjuvholmen. Det internasjonalt anerkjente Astrup Fearnley museet er hotellets nærmeste nabo; og sammen med den nyutviklede skulpturparken ved fjorden og holmens øvrige kvalitetsgallerier gjør museet THE THIEFs nabolag til Oslos ubestridte kraftsentrum for samtidskunst.

Men THE THIEF har også kunst- og designpartnere lenger øst i byen. Hotellets samarbeid med DogA, Norsk Design og Arkitektursenter, gir THIEF ART et spennende grensesnitt mot design og arkitektur. En naturlig utvidelse av konseptet, som kommer eksplisitt til uttrykk gjennom hotellets satsning på norsk og internasjonal design i interiør og dekor.

Astrup Fearnley

THE THIEF sponser Astrup Fearnley. Hotellet ligger vis-à-vis det nye Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen, og det anerkjente kunstmuseet er en av hotellets viktigste samarbeidspartnere. THE THIEF og Astrup Fearnley har inngått en unik sponsoravtale som innebærer at THE THIEF kan låne signalverker fra museets samling og vise dem på strategiske steder i hotellet. Med dette samarbeidet vil kurator Sune Nordgren legge til rette for interessante møter med det beste av internasjonal samtidskunst, og slik skaper THE THIEF positive og uforglemmelige opplevelser for sine gjester.

Gjester av THE THIEF, har selvsagt gratis inngang på Astrup Fearnley. 

Åpningstider Astrup Fearnley

Tirsdag/onsdag/fredag: 10.00 - 19.00
Torsdager: 10.00 - 22.00 
Lørdag/søndag: 10.00 - 18.00

Mandag stengt.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.