Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle som vil stikke innom og soverom for alle som vil bli. Sommerro er et sted alle kan føle seg litt hjemme, og likevel langt vekk fra hverdagen.

Sommerro 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Ekspedisjonshallen

Ekspedisjonshallen er ditt lokale brasserie på Frogner og vårt serveringssted gjennom hele dagen. Nyt klassiske favoritter mot en bakgrunn av Per Krohgs originale fresker, jobb fra ditt mobile kontor og møt venner og kollegaer over frokost, lunsj, brunsj og middag. Atmosfæren er hjemlig og avslappet. Hver uke fylles Ekspedisjonshallen av jazz spilt av vårt eget husband med forskjellige gjestevokalister. Her er dørene alltid åpne, vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

To Søstre

Hos To Søstre kan du nyte byens beste Afternoon Tea i elegante omgivelser. Med grønne vekster og naturlig lys er scenen satt for en pause fra hverdagen. Drøm deg bort i interiørdesign inspirert av Asbjørnsen & Moes eventyr Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende te-sett designet av GRECODECO og William Edwards. Navnet To Søstre har vi hentet fra prosjektnavnet til Oslo Lysverker som arkitektene Bjercke & Eliassen står bak.

Vår britiske kjøkkensjef Jonathan Howell har hentet hjem det beste fra klassisk tradisjonell Afternoon Tea og lagt til en Sommerro-tvist som har blitt vår Ettermiddags-te. Våre prisbelønte konditorteam Jared Jiann Lih Chuah og Aziz Muhammad står bak menyen, og det er en reise fra salt til søtt: Først smørbrød, scones, og så søtsaker - og du kan spise alt med fingrene. Menyen endres etter årstidene og råvarene er i sesong. Vår Champagnevogn byr på det beste fra Les Cinq Filles. Vi tilbyr også en spennende tipsy tea meny, og et stort utvalg av alkoholfrie drinker.

Vårt selvspillende Steinway Grand Piano, et av få i Norge, sørger for lun stemning med kjente låter satt sammen av vår egen musikkurator og jazzpianist, Maren Selvaag.

TAK

På toppen av Sommerro ligger TAK Oslo, en nordisk-japansk restaurant av den prisvinnende kokken Frida Ronge. TAK Oslo er søsterrestauranten til Stockholm-originalen. Rettene viser Ronges unike stil som kombinerer det nordiske og japanske kjøkkenet, og feirer samtidig det beste fra Norge, med sesongbaserte, lokale og bærekraftige råvarer. Mens du nyter norske råvarer tilberedt med japanske teknikker, kan du nyte den fantastiske utsikten over Oslo.

Izakaya

Izakaya er en uformell streetfood- og cocktailbar drevet av den prisvinnende kokken Frida Ronge. I etasjen over ligger TAK Oslo. Izakaya er plassert i hotellets syvende etasje, med utsikt over Frogner, Oslo, fjorden og marka. Ta turen innom for et glass sake, en cocktail eller mocktail. Kos deg med lett snacks eller spis en fullverdig middag - alt i en atmosfære med elegant interiør fra New York- og London-baserte studio GrecoDeco.

Barramon

Barramon, som også er å finne på Mathallen i Oslo, er en tradisjonell pintxosbar med småbord og spiseplasser ved baren. Her får du en ekte smak av Baskerland fra Nord-Spania. Pintxos er baskisk tapas, delikate smaker på et stykke brød. Barramon har et rikholdig utvalg av ulike Pintxos, og sammen med spanske viner på glass, er rammen lagt for et uformelt og hyggelig kulinarisk møte med baskisk kultur.

Plah & Ahaan

Plah & Ahaans thailandske restaurantkonsept er todelt. Plah serverer stor smaksmeny, mens Ahaan byr på gatemat og deleretter. Med autentiske smaker, stor bar og god plass til besøkende, blir den thailanske restauranten en ny og spennende attraksjon på Solli Plass.

 

Restauranter ved Sommerro

For menyer, åpningstider, reservering av bord og kontaktinformasjon se her.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.