Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 har sin beliggenhet på Økern, kun 11 min med T-bane fra Oslo sentrum. Konferansehotellet har hele 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel 33 er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Sommerfest på Tårnet!

Nå får du som overnattende gjest rabatterte konsertbilletter på Tårnet! Tårnet Kulturarena åpner sin konsertarena 13. juni, kun 50 meter fra hotellet. Bli med på årets sommerfest med Postgirobygget, D.D.E., Bjørn Eidsvåg & Kari Bremnes!

  • Periode for opphold:

    14. jun 2019 - 16. jun 2019

  • Bookingperiode:

    1. mai 2019 - 13. jun 2019

Priser

• 1295,- per enkeltrom, inkludert 1 billett til valgfritt show

• 1940,- per dobbeltrom, inkludert 2 billetter til valgfritt show (970,- per pers)

Sommerkonsert på Tårnet med overnatting!

Gjør dere klare for sommerens høydepunkt 14. & 15. juni på Tårnet Kulturarena!

 

Tårnet Kulturarena byr på en idyllisk sommer med D.D.E., Postgirobygget, Bjørn Eidsvåg og Kari Bremnes 14.-15. juni. Med sin konsertarena beliggende kun 50 meter fra hotellet har vi teamet opp for å gi deg som overnattende gjest tilbud på konsertbilletter til sommerens høydepunkt!

Nå kan du nemlig bestille konsertpakken for én eller to personer, i det eksklusive samarbeidet mellom Quality Hotel 33 og Tårnet Kulturarena. Pakkene inkluderer overnatting og konsertbillett(er), samt en deilig frokostbuffet og sen utsjekk. Alt ligger med andre ord til rette for den ultimate sommerkonserten, for å gi deg de beste minnene du kommer til å se tilbake på i mange år fremover!

 

Fredag 14. juni kan du se D.D.E. & Postgirobygget opptre på Tårnet LIVE fra kl. 17:00. Postgirobygget er et sikkert sommertegn, med over 1000 konserter og 600 000 solgte album. De har produsert hits som "23 tommer", "Idyll", "En solskinnsdag" m.fl. D.D.E. var det første norske bandet som fylte Oslo Spektrum, og de leverer konserter med skikkelig trykk! Kåret til Årets Spelleman, med kjente sanger som "Rai-Rai", "Det går likar no", "E6" har de engasjert og gledet publikum i mange år.

Lørdag 15. juni kan du se Bjørn Eidsvåg & Kari Bremnes opptre på Tårnet LIVE fra kl. 17:00. Bjørn Eidsvåg er fremdeles en av Norges mestselgende artister, der samtlige av hans album etter 1996 har vært på toppen av salgslisgtene det året de har blitt utgitt. Med 11 nominasjoner til Spellemannsprisen har han vunnet to ganger, og i tillegg blitt kåret til Årets Spellemann i 1997. Kari Bremnes sin musikk kan beskrives som nordvendt, europeisk, åpen og personlig. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band. Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut hele 15 soloalbum.

 

Skriv i din forespørsel hvilken konsert du ønsker billetter til. Billettene blir utlevert ved ankomst på hotellet. Merk! Billettene har 18 års aldersgrense.

For spørsmål, kontakt oss på:

E-post: q.hotel33@choice.no   /   Tel: +47 23 19 33 33

Inkludert i konsertpakken:

  • Konsert 14.06. med D.D.E. & Postgirobygget eller konsert 15.06. med Bjørn Eidsvåg & Kari Bremnes
  • Rom med utsikt for opptil 2 personer
  • Stor frokostbuffet for opptil 2 personer
  • Sen utsjekk til kl. 14:00
Vilkår og betingelser

Konsertene har 18 års aldersgrense.

Send forespørsel
2.564.366.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.