Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

ps:hotel by Nordic Choice Oslo ,  Norge

ps:hotel by Nordic Choice

Oslo,  Norge Midlertidig stengt 01.01.22 - 30.05.22

Et lite og nært hotell i hjertet av Grünerløkka, på Vulkan. Mer enn et hjem hjemmefra. Ved å bo hos oss tar du samfunnsvar. Vi gir mennesker som har falt utenfor arbeidslivet en sjanse til å komme tilbake til ordinært arbeid igjen gjennom arbeidstrening.

ps:hotel by Nordic Choice 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til á la carte-restauranten vår på ps:hotel som har fokus på det norske kjøkken. I restauranten vår får du alltid hjemmelaget mat laget fra bunnen av.

Kjøkkenet stråler av arbeidsglede, entusiasme og ambisjoner! Våre lærlinger og deltakere gjør alt for å gi deg de gode matopplevelsene med hjelp, opplæring og kvalitetssikring av kjøkkensjef Richard Trælnes. I restauranten vår ønsker vi å skape en rolig og behagelig atmosfære der gjestene våre kan nyte smakfulle retter laget av 15 engasjerte lærlinger som alle har ambisjoner om å bli kokk. Ved å bruke ps:hotel og våre serveringsteder bidrar du til rekrutteringsløft til kokkeyrket!

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.