Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge Stengt 23.12.18 - 25.12.18

Comfort Hotel Xpress Youngstorget er for japanske geishaer, italienske businessmenn, finske backpackerjenter og islandske rappere. Ikke deg? Not to worry! Vi er til for alle som vil ha et billig, urbant og effektivt hotell. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Velkommen til Comfort Hotel Xpress i Oslo. Her er litt smart info for deg som har tenkt til å bo hos oss.

Xpress-frokost

Folk er forskjellige. Noen vil ha frokost på sengen, mens andre vil ha den i take out-pose. Uansett hva du vil, kan du kjøpe fersk og god frokostmat i lobbyshoppen. Vi selger alt fra juice, yoghurt, smoothie og frukt, til havregrynsgrøt og knekkebrød. Kjøp det du har mest lyst på, og utforsk Oslo mens du spiser, eller slå deg ned i en sofa i loungen for å spise, henge og surfe.

Smart innsjekk

Du kan sjekke inn på telefonen, på web eller på noen av innsjekkingsterminalene på hotellet når du ankommer. Du kan også bruke telefonen som romnøkkel, om du ikke foretrekker den tradisjonelle nøkkelen.

Parkering

Parkering er mulig mot avgift i gatene rundt hotellet. Det finnes også parkeringhus i nærheten. Kontakt oss for mer informasjon.

Vaske- og strykerom

Vi har et rom med to vaskemaskiner og strykebrett.

Heng, jobb og spis

I etasjen under lobbyen finner du et stort rom med masse sitteplasser. Her kan du henge ut, jobbe eller varme maten i mikrobølgeovnen.

Romvask og skifte av håndklær

Vi tenker på miljøet og på lommeboka di. Derfor vaskes rommet bare hver fjerde dag mens du bor på det, og da bytter vi også håndklærne. Om du vil ha en ekstra vask så fikser vi det mot en avgift på NOK 100 per tilfelle, og om du trenger rene håndklær finner du det i lobbyen for NOK 30 per sett.

Gratis wifi

Du surfer gratis på hele Comfort Hotel Xpress. Les mer om vårt trådløse nettverk.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kan du kjøpe god, kjapp og sunn mat. Vi selger alt fra frokost og drikke til salater og snacks, og masse kjekt-å-ha-produkter for deg som er på reisende fot med lite bagasje.

Sen utsjekk/tidlig innsjekk

Ble det en sen lørdagskveld? No worries, hos oss får du beholde rommet frem til kl 18.00 hver søndag, uten kostnad. Men si gjerne fra til resepsjonen, slik at vi vet om det. Da er det bare å sove ut og slappe av, på vår regning. Vi du sjekke inn tidligere eller sjekke ut senere på andre dager er det mulighet for det, men da mot en mindre avgift.

Dyrevennlig

På Comfort Hotel Xpress er også firbeinte venner velkommen. For 250 NOK/opphold får de også overnatte på hotellet. Men si fra når du booker, sånn at vi kan finne et passende rom for deg og hunden.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Xpress Youngstorget er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekk senest kl 12.00
Lazy Sunday – Utsjekk på søndager kl 18.00

Barception

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Treningsrom

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.