Tekniske problemer

Vi har tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å logge inn. Du kan fortsatt booke rom uten å være innlogget. Som medlem kan du selvfølgelig etterregistrere dine bonuspoeng så fort problemet er løst. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for deg som ønsker et billig, men bra hotell midt i Oslos beste nabolag ved Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Youngstorget - et moderne og prisgunstig hotell rett ved Oslos hjerte, Youngstorget. Her venter byens uteliv og shopping rett rundt hjørnet.

Oslos beste beliggenhet

Dette hotellet er for deg som vil utforske og oppleve Oslo. Youngstorget med sitt kulturtilbud, butikker og restauranter ligger rett rundt hjørnet. Resten av sentrum, Aker Brygge og Oslo S er ikke langt unna det heller. Les mer om Oslo her.

Vi tenker nytt

Comfort Hotel Xpress er annerledes! Hotellet åpnet i 2011, og her finner du den siste teknikken og de sterkeste fargene. Her er det lite som er meningsløst eller i veien, vi liker det som er edgy. Heng på takterassen eller i underetasjen, spill flipper eller fotball. Vi er ikke som andre, helt enkelt.

No fuzz

Dette er et hi-tech-hotell med smarte løsninger, for deg som ikke vil legge penger på unødvendige saker. Det betyr at du slipper dyre tjenester som room service og minibar på rommet. Derimot finner du mye snacks, mat og drikke til rimelige priser i vår lobbyshop, som er åpen døgnet rundt. Vi gjør også vårt beste for å påvirke miljøet så lite som mulig, noe du vil merke når du bor her. Vi har kuttet ut hotellrestauranten, og bytter ikke håndklær og sengetøy for deg hver dag.

Tren når du vil

Comfort Hotel Xpress Youngstorget har et velutstyrt treningsrom med maskiner både for kondisjon og styrke. Det er åpent døgnet rundt, så du kan trene når det passer deg.

Kule og kompakte rom

Vi har 240 smarte hotellrom, som er kompakte, med lekre farger og moderne møbler. Du får alltid et rent og fresht rom når du kommer til oss. Men for å kunne være et enda rimeligere hotellalternativ i Oslo så ryddes ikke rommene for deg hver dag. Om du bor over en periode, rydder og vasker vi rommet hver fjerde dag. Vi kommer gjerne og fikser litt for deg i mellomtiden, men da mot en mindre avgift. Kom, så forteller vi deg mer om hvorfor og hvordan!

Cash free

Comfort Hotel Xpress Youngstorget gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Møllergata 26 0179 Oslo , Norge
via Google Maps

 Finn frem til hotellet

T-bane

Oslo S/Jernbanetorget

Buss og trikk

Brugata eller Oslo S

Fra Oslo Lufthavn

Flytoget til Oslo S, 7 minutters gange til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 02323

Om Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Antall hotellrom

172 rom - 224 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn, Gardermoen: 52 km, ca 35 min

Avstand lokaltrafikk

Brugata, 400 m
Oslo S/Jernbanetorget, 750 m

Fra Oslo S går flytog til Gardermoen
hvert tiende minutt.

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.