Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan åpnet i mars 2016 på hovedgaten i Oslo. Her finner du ny restaurant, bar og selvsagt en lobby hvor du kan jobbe, treffe kjentfolk eller nye folk, nyte en kaffe eller prøve en ny drink. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

En real oppvekker av en frokost må inneholde visse ting. Disse tingene har vi, og litt til. Vi serverer en sunn og god frokostbuffet og legger ekstra vekt på økologiske alternativer. Vi kutter ned på rødt kjøtt og sørger for at det vi serverer er godt for deg og godt for miljøet.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Tidspunktene for når våre måtider serveres kan variere i utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold. 

 

Lobbyshop

Lobbyshopen finner du i resepsjonen og den er åpen døgnet rundt. Her har vi et utvalg av snacks og drikke

Åpningstider:

Mandag - søndag: Hele døgnet

Treningsrom

Alltid gratis, alltid åpent. Her finner du tredemølle, romaskin, spinningsykler og vekter. Bare å få på seg gymtøyet med andre ord!

Åpningstider:

Mandag - søndag: Hele døgnet

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager - uten ekstra kostnader.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Wifi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket "choice guest", så er du inne! Enkelt og greit. Ikke bare det, du kan også låne et wifi modem i resepsjonen som du kan ta med deg så lenge du bor hos oss. Men vent, det er mer. Du kan låne et WiFi modem i resepsjonen som du kan ta med deg så lenge du bor hos oss.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Karl Johan er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, gi oss beskjed når du har booket din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.