Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På unike Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, nær Bjørvika og Operaen. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Grand Central har seks unike suiter for en helt uforglemmelig overnatting. Her kan du lese mer om våre dobbeltsuiter.

Rock med legendene

Våre rock'n'roll-suiter hyller to av verdens etter vår mening største artister, Rolling Stones og Led Zeppelin. Suite nummer 212 prydes av Stones logo, mens suite nummer 224 er lekker utsmykket med engelen fra Led Zeppelins legendariske plateomslag

Rosa til alle

Suite nummer 324 må bare oppleves. Her kommer du inn i en drøm av rosa og hvit med en masse herlige, rare detaljer.

Industrielt i moderne forkledning

Vil du se et design inspirert av den det industrielle Oslo så  er suite nummer 312 perfekt for deg. Med den smarte nedfellbare ekstrasengen passer den perfekt om dere er fler enn to på reise.

Lek Don Draper

Vil du teste hvordan det er å leve i ”Mad Men”-karakterene sine sko en dag? Da booker du suite nummer 332. Da får du dessuten en stor dose Arne Jacobsen-favoritter.

Heng med kongen

Sist, men ikke minst, kan vi presentere suite nummer 232, som  tidligere har fungert som stasjonsmesterens kontor og kongens eget venterom. De gamle detaljene er bevart, og oppdatert med nye håndplukkede møbler fra Kare Design. Dette rommet er perfekt å booke til spesielle anledninger. 

Booking

Har du funnet din perfekte suite? Bruk bookingmenyen her på webben, eller ta kontakt med hotellet for mer informasjon om våre ulike suiter.

Ta kontakt med oss på epost co.grand.central@choice.no eller
telefon +47 22 98 28 00. Velkommen!

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.