Velkommen til restaurant Bella Bambina. Vårt mål er å servere deg Norges beste pasta, og en smaksopplevelse med det beste av tradisjonell italiensk mat.
Italiensk matglede
Hos oss får du enkel og elegant mat servert raskt og effektivt. Kokken disker opp med byens beste pasta bolognese, og en utsøkt barbera i glasset kan anbefales. Om du bare rekker en rask lunsj bestiller du halv porsjon. Så enkelt er det. Om du vil sitte lenge, kan du komponere din egen tre-retters: Start med en tomat- og mozarellasalat, fortsett med den møre kalvefileten, og avslutt med en tiramisu eller panna cotta.
Stjernekokk på kjøkkenet
Den berømte kokken Ole Jonny Eikenfjord, som også driver Eik Annen Etage, en av Oslos mest kjente gourmetrestauranter, står bak Bella Bambinas konsept. Vår kjøkkensjef, Giuseppe Romeo er fra Calabria, sør i Italia. Han har diplomkokkutdannelse fra Italia og mange års erfaring fra en rekke restauranter i Italia, så vel som her i Norge.
Velkommen hit
Du finner Bella Bambina på i vår første etasje. Du er velkommen til å slå deg ned med et glass mens du spaner på Oslos folkeliv! Sommertid har vi også en uteservering rett foran Østbanehallen - mer sentralt i Oslo får du ikke spist god mat.