Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unike Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, nær Bjørvika og Operaen. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Grand Centrals døgnåpne treningsrom. Det er selvfølgelig gratis.

Smart og kompakt

Vårt moderne, kompakte treningsrom venter på deg en trapp opp fra lobbyen. Her trener du med utsikt over alle som kommer og går på hotellet, og om du ser gjennom vinduene kan du se både Operahuset og Oslofjorden. Vi har åpent døgnet rundt, så du kan trene akkurat når det passer deg.

Alltid tilgjengelig

Treningsrommet er kompakt, men velutrustet. Ta en økt på noen av kondisjonsmaskinene eller løft deg varm med frie vekter. Du finner også spinningsykkel, matter, benk og flere kinesismaskiner.

Treningsrom

Åpent døgnet rundt, hver dag.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.