Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unike Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, nær Bjørvika og Operaen. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Her kommer litt good to know-info for deg som har lyst til å bo hos oss.

Parkering

Vi anbefaler at du plasserer bilen i Oslo City P-hus, fem minutters gange fra hotellet. Betaling skjer i parkeringshuset. Kontakt hotellet på forhånd for en avtalekode som gir dere rabatt. 

Finn oss

Kommer du med tog til Oslo kan du trille bagen din innendørs hele veien til resepsjonen vår og du er fremme på verdens beste hotell. Vi har to innganger, hvor en ligger på innsiden av Østbanehallen, med restauranter og butikker som nærmeste nabo. Kommer du fra en tur langs Karl Johan eller etter å ha gått på Operataken har vi vår andre inngang mot Oslofjorden og Operaen. 

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før). 

Bagasjeoppbevaring

Barception har mulighet til å ta vare på bagasjen din på forespørsel. 

Gratis wifi

Alle som bor her har tilgang til vårt gratis trådløse internett uansett hvor på hotellet du befinner deg.

Lobbyshop

Vi har droppa den dyre minibaren, og selger i stedet det du trenger i lobbyshoppen. Der finner du god, kjapp og sunn mat. Vi selger alt fra drikke til snacks, og en hel del kjekt-å-ha-produkter. 

Sen utsjekk

Ble det sent på lørdag? Ikke stress. På søndager får du beholde rommet frem til kl 18.00 uten kostnad. Så ta det med ro og sov ekstra lenge – it's on us. Husk å gi beskjed til barception om du ønsker sen utsjekk. 

Oppgradering

Vi tilbyr romoppgradering fra 200 kroner. Hvorfor ikke sjekke ut noen av våre fantastiske suiter? Her kan du lese mer om Comfort Hotel Grand Centrals suiter.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Grand Central er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, det minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 22 98 28 00 eller epost co.grand.central@choice.no.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekk senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Utsjekk på søndager kl 18.00

Frokost

Mandag: 06.00 - 09.30
Tirsdag: 06.00 - 09.30
Onsdag: 06.00 - 09.30
Torsdag: 06.00 - 09.30
Fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Restaurant Bella Bambina

Mandag: 12.00 - 22.00
Tirsdag: 12.00 - 22.00
Onsdag: 12.00 - 22.00
Torsdag: 12.00 - 22.00
Fredag: 12.00 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 22.00

Treningsrom

Åpent døgnet rundt, hver dag.

Lobbyshop

Åpent døgnet rundt, hver dag.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.