Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Brunch & Sleepover

  • Bookingperiode:

    6. mar 2023

Bestill en overnattingspakke som vil gi deg en uforglemmelig helg!

Velkommen til Norda, hvor vi tilbyr en fantastisk brunsj og overnattingspakke som vil gi deg en uforglemmelig helg! Vår brunsj er en smaksopplevelse i seg selv, tilberedt av våre erfarne kokker og laget med de ferkeste og mest delikate ingrediensene. Fra avokado sandwich til lekre drinker, du vil garantert finne noe som vil tilfredsstille dine smaksløker. 

Men det er ikke alt - etter en dag med å utforske byen eller slappe av på hotellet, kan du glede deg til en avslappende overnatting i et av våre komfertable standardrom.

Og når du våkner opp søndag morgen, kan du glede deg til en deilig frokost før du sjekker ut og går videre til neste eventyr. Vår frokostbuffet har et bredt utvalg av varme og kalde retter, fra klassiske eggeretter og bacon til fersk frukt og yogurt. 

Bruk koden: LPKG2

Vennligst merk at denne pakken er kun tilgjengelig for overnatting fra lørdag til søndag med brunsj på lørdag. Bestill nå for å sikre din plass og få en uforglemmelig helg på Norda! 

Dette inkluderer

  • Overnatting - Standard dobbeltrom
  • Brunsj
Send forespørsel
2.566.102.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.