Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på en unik hotellopplevelse. Nyt utsikten fra restaurant Norda og baren Calmeyers Hage i 13. etasje eller den urbane stemningen i Hub Bar i 1. etasje.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Social Club 2022

EAT, DRINK, PLAY! Velkommen til vårt nye konsept i Hub Bar: Social Club! Annen hver lørdag framover. Her lover vi god mat, spennende innhold i glasset, god musikk og ikke minst - spill! Sammen med vår gode nabo Munkeriet sørger de for at dere får en søt avslutning.

EAT, DRINK, PLAY!
Velkommen til vårt nye konsept: Social Club @ The Hub!
Her lover vi god mat, spennende innhold i glasset, god musikk og ikke minst, spill! Samtidig som du nyter et bedre måltid - tilbyr vi en rekke kortspill som du og dine venner kan bruke. På toppen av det hele har vi i samarbeid med Munkeriet fått inn munker som kan mette en hver sweet tooth.
Hva er munker?!

Munker er tradisjonsbakst som stammer fra vikingtiden, smaken og konsistensen minner om en blanding av bolle, svele og smultring - the best of not even both but the whole world! Røren kaldheves minst 16timer med fersk gjær og er laget på norske råvarer som potet, egg og meierier. Det er nettopp dette som gjør munkene så saftig, god og mettende - for det er tross alt innsiden som teller!

Datoer for Social Club: 
8 oktober
22 oktober
12 november
26 november
10 desember


Lyst til å booke bord? Klikk her Social Club booking

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.