Informasjon til kunder

Akkurat nå er det mange som ringer kundeservice, og det er derfor noe ventetid. Om du lurer på noe som har å gjøre med om- og avbestillinger, kan du lese om det her. På siden finner du også informasjon om hva vi gjør for å opprettholde trygge miljøer for gjester og ansatte.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på 810 moderne hotellrom, 22 møtelokaler i ulike størrelser, takåker og 3 unike bar- og restaurantkonsepter.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Sammen med Creative Technology Norway og Bright kan vi stolt presentere vårt nye streaming studio som er perfekt til videokonferanse, streaming og opptak så du kan kommunisere med dine ansatte, andre bedrifter eller sende live hjem i stuene til folk.

Vi har gode løsninger for interaktivitet og samarbeid på tvers av lignende studioer i Gøteborg, Stockholm, Helsinki og Bergen, vi har digitale bakgrunner for rask og enkel tilpasning og alt av utstyr kan fjernstyres fra rommet ved siden av så det er kun deltakerne som trenger å oppholde seg i rommet.

Hva du enn måtte ønske å gjennomføre digitalt - Livestreame en konsert eller DJ-sett, et møte, en pressekonferanse, paneldebatt eller konferanse, ta kontakt med oss på meet.thehub@choice.no for mer informasjon.

Book Studio

Du kan gjerne kontakte oss for mer informasjon eller for å booke Streaming studio her: meet.thehub@choice.no

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.