Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Munch Museet + Clarion Hotel® Oslo = kunsthelg

 • Periode for opphold:

  1. jan 2023 - 31. des 2023

 • Bookingperiode:

  8. des 2022 - 31. des 2023

 • Begrensninger:

  Min. 1 voksen, maks. 2 voksne

Kulturelt påfyll med en hotellpakke som inkluderer billetter til MUNCH Museet, 3-retters brunsj og 1 overnatting hos Clarion Hotel® Oslo i Bjørvika

Vi er så heldige å ha inngått en avtale med MUNCH Museet, som er vår nærmeste nabo i Bjørvika. Legg opp til en skikkelig kunsthelg i Oslo og besøk det splitter nye museet, mens du overnatter et steinkast unna og kan nyte en 3-retters brunsj i Shutter Bar.

Pris er NOK 2240 per rom for én person og NOK 3390 per rom for to personer. Prisen inkluderer billetter til museet, brunsj, overnatting og selvfølgelig den aller beste hotellfrokosten som gir deg den herligste avslutningen på en kulturell opplevelse i Bjørvika.

Psst! Om du ønsker å forlenge oppholdet ditt så kan du selvsagt booke tilknytningsdøgn ved ledig kapasitet. Ta kontakt med oss direkte så hjelper vi deg med din booking.

Pakken inkluderer

 • 1 overnatting lørdag til søndag
 • Billetter til Munch Museet
 • 3-retters brunch i Shutter bar
 • Frokostbuffet
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder 1 natt fra lørdag til søndag med brunsj på lørdagen. Pakken må bookes senest 7 dager før ankomst og kanselleringsfrist er minimum 8 dager før ankomst. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.