Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger hyggelig til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, midt i Oslo sentrum. Som gjest hos oss får du frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Folketeateret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hotellovernatting med billetter til musikal

Her kan du sende oss en forespørsel for å få booket din overnatting med billetter til musikal inkludert. Velg mellom 4 unike hotellperler i Oslo sentrum.

 • Periode for opphold:

  8. sep 2018 - 25. nov 2018

 • Bookingperiode:

  29. jan 2018 - 24. nov 2018

Priser

Se under beskrivelse på hvert hotell

Et opphold på en av våre 4 Clarion Collection-perler i Oslo sentrum, med billetter til den spektakulære forestillingen Phantom of the Opera!

Folketeateret blir i høst klar til å presentere Phantom of the Opera, og du kan sikre deg hotell med billetter til forestillingen allerede nå. Velg mellom fire hotellperler i Oslo sentrum, hvor alle byr på frokostbuffet, Afternoon Sweets og Tonight's Special - hver dag. Her går du aldri sulten til sengs!

Om forestillingen

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé. Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet!

Musikalen fremføres på norsk.

Kilde: Folketeateret.no

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger under samme tak som selve Folketeateret. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for garderobeløsning når du skal bevege deg fra hotellrommet til forestilling. Med vår unike innredning vil teaterfølelsen følge deg under hele oppholdet fra innsjekk til utsjekk. Ønsker du å unne deg litt ekstra med 3-retters middag på Grilleriet før forestilling kan vi hjelpe deg med det.

Pris på hotellpakke: fra kr 3.450 per natt for standard dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Clarion Collection Hotel Savoy

Clarion Collection Hotel Savoy ligger kun ti minutters spasertur fra Folketeateret, midt i sentrum av Oslo. Her har vi drevet hotell i mer enn hundre år, og hotellet fremstår som sjarmerende, men samtidig moderne. Ønsker du å unne deg litt ekstra bistår vi med glede med reservasjon av bord på Restaurant Eik, som har fått utmerkelsen BIB - Gourmand hele 13 ganger i Michelin-guiden.

Pris på hotellpakke: kr 3.250 per natt for standard dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Clarion Collection Hotel Gabelshus

Et opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på et dypdykk i Oslos historie og kultur. Hotellets interiør er preget av historiske detaljer og en rekke fantastiske malerier. Med beliggenhet på vakre Frogner i Oslo er du omringet av stille og pene omgivelser, med kort vei til butikker og restauranter.

Pris på hotellpakke: kr 3.150 per natt for standard dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Clarion Collection Hotel Bastion

Clarion Collection Hotel Bastion er et hotell med særegen personlighet, unikt design og en deilig atmosfære. Hotellet er inspirert av engelske boutiquehotell og legger vekt på å skape en hjemmekoselig stemning for deg som gjest. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og shopping på Karl Johan.

Pris på hotellpakke: kr 3.350 per natt for deluxe rom og 2 billetter til musikal. Ønsker dere å bo enda bedre kan dere oppgradere til en suite for kr 300 ekstra.

3-retters middag for min. 2 personer: kr 445 per pers - og vi spanderer et glass sprudlende Prosecco til maten.

Stay a little longer?

Pakkeprisen inkluderer billetter til show, men om du ønsker å utvide ditt opphold tilbyr vi 12 % rabatt på tilknytningsdøgn.

Pakken inkluderer

 • Frokostbuffet
 • Afternoon Sweets
 • Tonight's Special
 • Hotellovernatting for 2
 • 2 billetter til musikal (prisnivå 2)
Vilkår og betingelser

Bookingen må forhåndsbetales og kan ikke avbestilles. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud. Døgnprisen på tilbudet inkluderer billetter til musikal. Ønsker du å bo flere netter uten forestilling kan du ta kontakt med hotellet så hjelper vi deg med bookingen. Vi kan tilby 12 % rabatt på tilknytningsdøgn. Innsjekk fra kl 15.00, tidlig innsjekk kan ikke garanteres.

Send forespørsel

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.