Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger hyggelig til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, midt i Oslo sentrum. Som gjest hos oss får du frokost, fika og kveldsmat hver dag. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Folketeateret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

I tillegg til våre fem Duplex-suiter kan vi også tilby to unike suiter på hele 50 kvadratmeter hver.

Operasjefens kontor og Bryllupssuiten er våre største og flotteste suiter. Begge suitene kan skilte med ca. 50 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Disse suitene inkluderer tøfler, morgenkåpe, et utvalg av såpe- og kremprodukter samt Nespresso-maskin.

Operasjefens kontor med Styrerommet kan også benyttes som eksklusivet møterom for opptil ti personer. Etter sigende var det nettopp på dette rommet at sjefen for den gamle operaen hadde sitt kontor. Bryllupssuiten har også unike kvaliteter, da blant annet et stort badekar er plassert midt i stuen. Suitenes innredning er moderne med duse farger inspirert av Manhatten-stilen for å harmonisere med bygningens art deco-arkitektur.

Kontakt og booking

For mer informasjon eller booking av våre Signature Suites, vennligst kontakt hotellet på telefon +47 22 00 57 00 eller via cc.folketeateret@choice.no.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.