Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway er et hotell på Gardermoen som dekker de fleste behov uansett om du er på reise eller skal holde en konferanse.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Frokost

Alle gjester som overnatter kan nyte en riktig god hotellfrokost på hotellet. Det dekkes til stor frokostbuffet med alt du kan ønske deg av pålegg, egg, pølser, frokostblandinger, frukt og yoghurter. Hotellets frokostbuffet har mange økologiske alternativer som er merket tydelig. Frokosten serveres i vår restaurant.

Lunsj, konferansemiddag eller bankett for konferansedeltagere

Under konferanser serveres det deilige lunsjbuffeter med herlige varmretter fra alle verdens hjørner. Konferansemiddag eller bankett meny avtales på forhand med din kontaktperson på hotellet.

Restaurant med smaker fra alle verdenshjørner

Vi deler a la carte restaurant med Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, som ligger nabo med oss. Her finner du smaker som passer alle.

Barception

Etter et deilig måltid kan det være godt med et glass vin eller en drink før det er tid for kvelden. Ved vår Barception kan du få kjøpt deg en drink eller et glass vin om du ønsker det. Det er selvfølgelig også et godt utvalg av alkoholfri drikke for de som ønsker det.

Du får også kjøpt salater, youghurt,sandwicher, frukt, snacks etc her. 

Frokost

Mandag - Fredag  06.30 – 09.30
Lørdag - Søndag  06.30 – 10.30

Early Bird frokost serveres fra 04:00 hver dag

Lunsj/Middag

Comfort Deli lobbyshop er åpent døgnet rundt.

Bar

Mandag - Søndag: 14.00 - 01.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.