Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway er et hotell på Gardermoen som dekker de fleste behov uansett om du er på reise eller skal holde en konferanse.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Runway ligger bare ti minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, som jo er perfekt når du ikke vil bruke lang tid til og fra flyplassen. Hotellet passer dermed også veldig bra for møter og konferanser.

Hotellet og rommene

Hotellet har 303 fine dobbeltrom, og egner seg til alt fra konferansegjester til deg som er på vei ut i verden eller rundt i Norge. Rommene er smarte og kompakte. I skinnstolene fra Bruno Mathson kan du slappe av med en bok eller en serie, eller du kan vippe ned Montana-skrivebordet og jobbe litt. Med trådløst nett på hele hotellet er det ingen problem. Men du, det kan være greit at du er advart: Rommene er lydisolerte og har gode Duxiana-senger. Ingen garanti for at du ikke forsover deg, med andre ord. 

Konferanselokaler

Om du skal ha møte eller konferanse hvor deltagerne kommer tilreisende med fly eller tog er det veldig greit med lokaler rett ved flyplassen. Vår konferanseavdeling er stor og fungerer supert for både store konferanser og små møter. Her har vi 15 møterom med moderne og fleksible løsninger. Konferanseavdelingen har totalt plass til 732 deltakere, hvorav det største rommet har en makskapasitet på 280 personer. Les mer om våre konferanselokaler her

Treningsrom

Om du har lyst å svette ut litt når du bor hos oss kan du trene i vårt treningsrom. Her har du både treningsmaskiner og vekter, og en ganske unik utsikt over rullebanen.

Reis enkelt

Comfort Hotel Runway har 140 avgiftsbelagte parkeringsplasser og shuttlebuss S33x kjører mellom flyplassen og hotellet. Du finner aktuelle busstider i Vy-appen. 

Oslo 30 minutter unna

Vil du oppdage hovedstaden? Med Flytoget som går fra Oslo Lufthavn Gardermoen er du inne i Oslo sentrum på 30 minutter. Sjekk ut her for å lese litt mer om hva du kan gjøre i Oslo. Her kan du også lese mer om våre hotell ved Gardermoen.

Cash free

Comfort Hotel Runway gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Hans Gaarders veg 27 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Shuttlebuss S33x går mellom hotellet og flyplassen. Ta kontakt med resepsjonen for aktuelle busstider eller finn tider i Vy-appen.

Taxi
Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf 03550.

Taxi holdeplass finner du utenfor ankomsthallen.    

Om Comfort Hotel Runway

Antall hotellrom

303 rom - 650 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 5,7 km, ca 10 min

Antall konferanserom

14 stk - totalkapasitet 735 personer, vårt største lokale tar 280 personer. 

Avstand lokaltrafikk

På strekningen Oslo Lufthavn Gardermoen - Oslo Sentralstajon går det flytog, Intercity- og lokaltog samt flybusser. 

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.