Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter med bil fra Gardermoen. Med passion for service og fleksible møtelokaler er ditt arrangement i trygge hender her. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av landets mest komplette møtesteder, og det naturlige stedet for en konferanse på Gardermoen. Med 43 fleksible og moderne møterom er vi stedet for store konferanser, julebord, kick-off, jubileum og banketter så vel som mindre møter.

THE QUBE

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport har kapasitet på opp til 8000 deltagere og mulighet til å servere middag til 4500 mennesker. Kongressalen, THE QUBE, har direkte overgang til Clarion Hotel, og ligger rett ved siden av Comfort Hotel Runway. Til sammen tilbyr de to hotellene 732 rom med sengeplasser til 1400. Clarion Hotel har 700 egne parkeringsplasser, samt omtrent 3000 ekstra parkeringsplasser hos Dalen Parkering.

Møteplassen på Gardermoen

Med topp moderne konferanselokaler, lidenskapelige mennesker og få minutter til Oslo Airport Gardermoen har vi et av landets beste tilbud for alle typer arrangement. Med stor fleksibilitet og et personell med spisskompetanse på planlegging og gjennomføring strekker vi oss langt for å innfri dine ønsker, og helst overgå forventningene dine. Det er uante muligheter for ditt arrangement, om det er messe, kongress, jubileum, konferanse, møte, kick off, landsmøte, eller samling for ditt idrettslag.

Fleksible og moderne møtelokaler

43 møtelokaler i varierende størrelser står til deres disposisjon. Med en totalkapasitet på 8000 deltagere, der det minste lokalet tar 10 personer og det største 6000, kan vi tilrettelegge for alle typer arrangement.

Planlegging og gjennomføring

Vi har spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring og tar gjerne et totalansvar for ditt arrangement. Tilfeldighetene får ikke bo på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vi vil ha full oversikt over hva som skal skje til enhver tid. Det sikrer at du får det arrangementet du ikke bare håpet på, men regnet med.

Mat og drikke

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, ikke bare for å holde konsentrasjonen og humøret oppe en hel dag, men for helhetsopplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Dere velger selv hvordan dagspakkene deres skal sys sammen; Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy. Vi tilbyr smakfulle retter, både til frokost, lunsj og middag. Clarion Hotel er 100% palmeolje fri. 

Booke konferanserom

Du vet at du kan gjøre et søk, og sende en forespørsel direkte på vår konferansebookingsside?

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål.
Telefon +47 63 94 94 94 
E-post: booking.oslo.airport@choice.no

Sales Managers

Bente I. Sollien
bente.sollien@choice.no

Monica Aspelund
monica.aspelund@choice.no

Petter Johan Sandven
petter.sandven@choice.no

 

 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.