Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter med bil fra Gardermoen. Med passion for service og fleksible møtelokaler er ditt arrangement i trygge hender her. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilbyr en av landets mest komplette kongressfasiliteter. Med 17 000 m2, 1400 sengeplasser, middagsservering for 4500 mennesker og en totalkapasitet på 8000 gjester er dette perfekt for store kongresser, messe, event eller tidenes firmafest.

Kongressenteret The Qube

Kongressenteret The Qube åpnet på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport i 2014 og har moderne og fleksible møtelokaler og kongressaler. The Qube er på 13 000 m2 og har direkte overgang til hotellet.

Bankett, event, messe, firmafest, kick off eller kongress?

Hotellet har ulike og fleksible bankettsaler med en kapasitet på 360 - 8000 personer. Salene kan deles inn i mindre lokaler som kan ta 60 - 2000 personer. De største salene passer godt til større arrangement, julebord, firmafester, kick-off og banketter. Dersom dere ønsker et mindre event, som bryllup, barnedåp, konfirmasjon eller jubileum anbefaler vi en av de mindre salene.

Middag til 4500 mennesker

Mat og drikke er en viktig del av en kongress. På Clarion Hotel & Congress Oslo Airport  kan 4500 mennsker spise samtidig og mulighetene er mange; a la carte, festbuffetter og bankettmiddag. Vi skreddersyr i henhold til deres ønsker og serverer alltid mat laget av sunne, gode råvarer, uten palmeolje.

Dåp, bryllup, bursdagsfeiring eller fest?

Vi har over 45 lokaler i alle størrelser, samt en hyggelig restaurant. Vi gjennomfører gjerne din private feiring, med spennende menyforslag og gode smaker. I tillegg er det overnattingsmuligheter og nærhet til Oslo Airport, noe som kan gjøre det lettere og mer komfortabelt for dine gjester.Vi har uendelige muligheter, god logistikk og stor fleksibilitet. Beliggenheten ved Oslo Lufthavn Gardermoen gjør det lett å samle kongressdeltagere fra hele verden.

Parkering

Kongressenteret, The Qube, har direkte overgang til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Sammen med nabohotellet Comfort Hotel Runway tilbys det 732 rom med sengeplasser til 1400. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport har 700 egne parkeringsplasser, samt omtrent 3000 ekstra parkeringsplasser hos Dalen Parkering.

Utstyr

Hotellets kongressaler og møterom har moderne teknisk utstyr, og teknisk assistanse er tilgjengelig under hele arrangementet. Det finnes også talerstol og scene samt lyd/mikrofonsystem.

Planlegging og gjennomføring

Vi har spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring av events og tar gjerne et totalansvar for ditt arrangement. På Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vil vi ha full oversikt over hva som skal skje til enhver tid. Det sikrer at du får det arrangementet du ikke bare håpet på, men regnet med.

Kapasitet

Nedenunder ser du makskapasitet i våre eventlokaler.

Bankettsal

Runde bord: 720 personer
Langbord: 1000 personer

Restauranten

Langbord: 500 personer

Kongressenteret The Qube

Størrelse: 13.000 m2
Utstillingsareale: 6000 m2
Lobby 1200 kvm
Kinooppsett: 5000 personer
Klasseoppsett: 4000 personer
Runde bord: 3500 personer
Langbord: 4000 personer
4500 mennesker til middag

 

Bestille kongress

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål.
Telefon +47 63 94 94 94 
E-post: booking.oslo.airport@choice.no

Sales Manager

Bente I. Sollien
bente.sollien@choice.no

 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.374.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.