Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Leading Resort i 2020 av World Travel Awards. Norefjell Ski & Spa har i tillegg flere år blitt utnevnt til Norway's Best Resort Spa! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss bare 1,5 time fra Oslo. Vi er et kontantfritt hotell.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Norefjell er et eldorado for vinteraktiviteter på høyfjellet, bare 1,5 time fra Oslo. Her finner du aktiviteter for både store og små, med og uten ski på beina.

Ditt valg

Det beste med å besøke Norefjell på vinteren, er at du selv kan bestemme hva du har lyst til å gjøre. Noen vil stå på ski i bakken, andre vil gå på langrennski, mens noen foretrekker å gå på bena. Andre vil helst holde seg innendørs, eller utendørs i et varmt boblebad. Hos oss er det du som velger hvordan du vil bruke tiden din.

Norefjell Skisenter

Du kan spenne på deg skiene rett utenfor hotellet, og begi deg ut i Norefjell Skisenters bakker. Senteret har totalt 30 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, og 14 heiser. I terrengparken er det hopp og railer for alle nivåer. Om du ikke vil begi deg ut i elementene selv, kan du ta deg en tur innom for å se spektaktulære stunts. I vår skiutleie kan du leie alpinutstyr, kjøpe skiklær og bestille skiskole. Skikort kan du kjøpe på hotellet eller booke under tilleggsvalg. Hit kommer du i slutten av bestillingsfasen.

Langrenn- og fottur

På Norefjell finnes det et godt utbygget løypenett, hvor de forskjellige løypene er merket med ulike farger gjengitt på kart. Til sammen strekker løypene seg over 200 kilometer, og du kan bevege deg gjennom tre forskjellige kommuner med ski på beina. En av våre favoritter er løypa til Høgevarde, hvor du hele tiden går på høyfjellet med flott utsikt. Spør oss gjerne om gode turtips!

Skøytebane og akebakke

Utenfor hotellet har vi en egen skøytebane og akebakke. Du kan leie både skøyter, ski og akebrett hos oss. Barneskibakken og skøytebanen ligger i umiddelbar nærhet til hotelldøren.

Kontakt og informasjon

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål og forespørsler.

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00 

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.398.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.