Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Leading Resort i 2019 av World Travel Awards. Norefjell Ski & Spa har i tillegg flere år blitt utnevnt til Norway's Best Resort Spa! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss bare 1,5 time fra Oslo. Vi er et kontantfritt hotell.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Alene, med venner, familie eller kjæreste - i vårt Velvære Spa er vi sikre på at alle finner sitt favorittsted.

Del opplevelsene

Del dine opplevelser med din familie, venner eller kollegaer, vi tilbyr flere pakker som to til fem personer kan ha gleden av samtidig. En unik måte å skape gode minner på. Har du med barn som også er nysgjerrig på hva spa og velvære innebærer? Vi har laget noen få fine og barnevennlige behandlinger for de små.

Gavekort på Spa

Har du lyst til å gi bort et gavekort på spabehandling til noen som fortjener det? Hos oss kan du selv velge layout og beløp, og kortet kan benyttes overalt på vårt resort. Besøk Spagave for å bestille, eller ta kontakt med hotellet om du har noen spørsmål.

Et par tips

Vi kan ikke, grunnet lov om alkoholservering, servere alkoholholdig drikke utenom sparesepsjonens åpningstider eller ved ubemannet spabar. Grunnet stor pågang i helger og ferieperioder har gjester med spabehandlinger garantert fri inngang. Øvrige gjester kan kjøpe inngang ved ledig kapasitet.

Pris

Ukedager NOK 250,-
Helger NOK 350,-

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger, og vil også variere etter sesong. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

E-post: spa@norefjellskiogspa.no
Telefon:+47 32 14 82 80

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.376.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.