Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Skipakke i Narvikfjellet

Foto: Rune Dahl

 • Periode for opphold:

  27. nov 2020 - 1. mai 2021

  Min. 1 natt

 • Bookingperiode:

  2. nov 2020 - 1. mai 2021

 • Begrensninger:

  Min. 1 voksen, maks. 3 voksne

Hva med en skiweekend i Norges mest urbane alpinanlegg? Nyt en dag med ski, morro og fantastisk utsikt, og avslutt kvelden på en av våre fantastiske restauranter.

Velkommen til Narvikfjellet, et unikt anlegg omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Ved foten av fjellet finner du Narvik by, som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane anlegg! De byr på en annerledes opplevelse, både for familien, vennegjengen, toppturentusiasten, aktive alpinister, og ellers alle dere med eller uten ski på beina! 

Narvikfjellet er et anlegg for alle. Barnefamilien og nybegynnere kan vinterstid nyte godt av blant annet et eget skibånd og flere tilpassede traseer med hopp, barneleker og parkelementer. For den aktive og erfarne alpinisten har vi flere teknisk krevende løyper som byr på en god dose adrenalin. I tillegg har Narvikfjellet en av Skandinavias største fallhøyder og svært gode forhold for off-piste skikjøring. Foruten store områder med preparerte løyper og traseer, kan du som gjest i Narvikfjellet virkelig nyte off-piste kjøring i verdensklasse!

Anlegget starter i «bykjernen» ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1006 moh i løpet av 10 minutter. Den spektakulære utsikten på toppen av Narvikfjellet er unik, da anleggets traseer nærmest ender i fjorden. Narvikfjellet har en egen Gondolbane som går parallelt med de 3 nederst T-krokene. Denne tar deg opp til Øvre Fjellheisstasjon 656 moh. Stolheisen tar deg videre til toppen av skianlegget og slutten på heisbasert skikjøring 1006 moh. Derfra kan du gå ytterlige 300 moh til Tredjetoppen, selve utgangspunktet for rå off-piste kjøring i verdensklasse!

Barn som sover i seng med foreldrene må kjøpe heiskort på plass. 

Pakken inkluderer

 • Overnatting i enkelt eller dobbeltrom
 • Smakfull og variert forkostbuffét
 • Ett 1-dags heiskort per pers
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, på et visst antall rom, og ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter. Hotellet står ikke ansvarlig dersom Narvikfjellet stenger.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.404.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.