Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Riviera Moss ,  Norge

Hotel Riviera

Moss,  Norge Åpner 8. juni 2023

Hotel Riviera åpner dørene til en herlig luxury-opplevelse, medio 2023 i Moss. Med 172 rom, romslige konferanse- og selskapslokaler, restaurant og bar direkte ut mot en ny strandpromenade og en topp-etasje med spa og velvære som skuer ut over fjorden.

Hotel Riviera 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Brasserie Bon Vivant

Brasserie Bon Vivant er hotellets heart & soul, men også bydelen, Verkets, midtpunkt, med sin varme uformelle atmosfære. Nærheten til sjøen er alltid merkbar på Riviera, med dagens fangst fra sjøen, i tillegg til lokalt kjøtt og økologiske grønnsaker, blant annet dyrket på andre siden av fjorden.

Riviera Bar

Riviera Bar er en unik oase med utsikt mot Jeløya og Oslofjorden. Patioen er helårsåpen og utstyrt med vannbåren varme, varmelamper og skyvevegger slik at også litt kjøligere kvelder kan nytes ute. Vi serverer menyer fra Brasseriet og cocktails fra baren, sammen med musikk tilpasset den særegne chill out-stemningen.

Riviera Beachclub

Rivieras uteservering i sommerperioden er det perfekte møtestedet for venner, kolleger og familie.Uteserveringen har direkte tilgang til havnepromenaden og utsikt til bystranden og Jeløya.

Riviera Sunset Club

På vår eksklusive takterrasse finner du spa- og velværefasiliteter, takterrasse og cocktailbar. Etter solnedgang åpner Riviera Sunset Club. En eksklusiv klubb med gode vibber, cocktailbar, delikate småretter og tilgang til lounge, Night Spa og basseng. Nyt de sene nattetimer i Riviera Sunset Club på 14. etasje. Riviera Sunset Club kan leies eksklusivt på forespørsel.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.