Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Molde

Velkommen til Romsdal og Molde – rosenes by! Bo i historiske omgivelser midt i byen og nyt alt Molde har å tilby. Du kommer aldri til å kjede deg på dette sjarmerende, musikalske og interessante stedet.

Bo på et historisk hotell

Quality Hotel Alexandra, som ligger helt i starten av Storgaten i Molde, er et mildt sagt tradisjonsrikt hotell. Hotellets historie strekker seg helt tilbake til 1883, og det finnes detaljer som fortsatt vitner om en fordums tid. For eksempel kan du se interiørdetaljer i originalstand i den vakre frokostmatsalen. Der kan du også nyte den deilige frokostbufféen som alltid er inkludert for deg som er gjest på Quality Hotel Alexandra. 

I nærheten av alle severdigheter i rosenes by

Hotellet ligger i nærheten av det meste vakre Molde har å tilby. Ikke minst de blomstrende rosehagene som ligger rundt omkring i byen. Det er nettopp disse hagene som har gitt Molde sitt kallenavn – rosenes by. Du kan også variere roseturene med å utforske Moldes unike landskap. Denne koselige byen er kjent for sine panoramautsikter, som du kan utforske fra både vannet og fjellene. Du kan enten dra på en guidet kajakktur eller sykle på mountainbike i fjellene og besøke Varden. Varden er et berømt utsiktspunkt, og tro oss, det vil du ikke gå glipp av!

Et rikt kulturliv

Molde er en liten, sjarmerende by med et boblende kulturliv. For eksempel er de stolte verter for Europas eldste jazzfestival. En uke hver sommer inntas byen av Moldes International Jazz Festival. Gatene fylles av musikk og liv, og Quality Hotel Alexandra forvandles til et festivalhotell. Men jazz er ikke Moldes eneste stolthet. Fotballentusiasmen er sterk, og Molde FKs hjemmearena Aker stadion er ofte fullsatt. Kjell Kosberg er arkitekten bak den spennende arenaen som har beriket Molde siden 1998.


Konferanse, møter og lokaler i Molde

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Molde? Du finner utvalget vårt her.

 

Reisemål i nærheten

Kristiansund

Ålesund

Les mindre
6 hotell i Molde

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.