Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad. Vi er et kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Farris Bad har et av Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde.

Helsebringende vann

Hver dag virvler friskt kildevann fra 55 meters dyp inn i vår kildevannsgrotte. 20 år bruker vannet på sin reise gjennom de rensende morenemassene under Bøkeskogen og inn til Farris Bad. Interiøret i vårt spa er i stor grad basert på den lokale steinen larvikitt, som i samspill med havet og stranden utenfor setter de perfekte rammene for et behagelig spaopphold.

Ro og trening

Vår spa-avdeling har fokus på fysisk og mental trening og behandlinger. Her finner du ytre og indre ro. God informasjon og dyktige terapeuter sørger for at du hele tiden blir vel ivaretatt.

Hva har du lyst til?

I Farris Bad Spa finner du blant annet mineralspa, kildevannsgrotte, tepidarium, soft sauna, urtesauna, finsk sauna, kaldkulp, fotbad, tropedusjer, dusjgrotte, massasjebasseng, fjordsauna, varmkulp, jacuzzi (inne og ute), kneippbasseng, float og hele 18 spesialtilpassede behandlingsrom. Vi har også et velutstyrt treningsrom og egen yoga/pilates-sal.

Inkludert

Inkludert i entrèen er lån av håndkle, badekåpe og tøfler samt shampoo og balsam, bodylotion, frukt og nøtter, te og vann. Du har fri bruk av vårt treningsrom, samt aktiviteteter i vår helse- og treningsplan.

Viktig informasjon

Vi gjør oppmerksom på at det er 16 års aldersgrense i vårt spa alle dager.

Farris Bad Spa

Mandag - søndag: 07.00 - 23.00

Spa inngang

Hotellets gjester har gratis inngang til spaet.
Vær oppmerksom på at besøkende må være 16 år for å komme inn.

Kontakt og bestilling

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om Farris Bad Spa og behandlinger, samt bestilling av behandling.

E-post: booking@farrisbad.no
Telefon: +47 33 19 60 00

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.