Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad. Vi er et kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til fantastiske Farris Bad. Her finner du nyttig informasjon om hotellet, og spesielt om vår spaavdeling. Om du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med hotellet.

Frokost

Vi serverer frokost hver morgen i vår spisesal med utsikt over fjorden mot Stavern by og Svenner fyr. I vår buffet har vi 30 ulike økologiske og kortreiste varer, som muliggjør en komplett økologisk frokost for våre gjester. Frokost er alltid inkludert i romprisen.

Wifi

Vi har trådløst internett tilgjengelig for alle våre gjester på samtlige hotellrom, konferanselokaler og fellesområder. Du kan logge deg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer, eller få en kode i resepsjonen.

Parkering

Hotellet tilbyr innendørs parkering (225 NOK/døgn) eller utendørs parkering (190 NOK/døgn). Foran hotellets inngang har du mulighet til korttidsparkering for henting eller levering.

Tidlig innsjekk og sen utsjekk?

Forutsatt at hotellet har belegg og kapasitet, kan du oppgradere oppholdet ditt med tidlig innsjekk (fra kl 14.00) og sen utsjekk (kl 14.00). Ta kontakt med hotellet for informasjon og avtale. Både tidlig innsjekk og sen utsjekk koster NOK 350.

Oppgradering og suiter

Vi har større romkategorier og suiter det er mulig å oppgradere ditt besøk til. I tillegg til våre Junior suiter tilbyr vi tre unike og lekre suiter, høyt hevet over fjord og land. Les mer og se bilder av våre Suiter her. Ta kontakt med oss for mer informasjon om oppgradering og priser. 

Spa

Vi ønsker at gjester som skal til behandling møter opp minimum 15 minutter før behandling. Ved forsinket ankomst til behandlingstiden kunne avkortes. Spa er mobilfri sone. På Farris Bad brukes fortrinnsvis spahotellets eget badetøy. Som boende gjest er dette inkludert. Eget badetøy (med unntak av bermudashorts) kan også benyttes. Inkludert i entré er lån av badekåpe, håndkle, peshtemal, tøfler samt frukt, te og vann. Du kan fritt benytte treningsrom og bli med på spa-aktiviteter og yogatimer.

Barn på spa

Barn under 16 år har ikke adgang til spa.

Trenger du veiledning?

Våre ansatte kan hjelpe deg å planlegge et program som passer ditt behov og ønsker. Ta kontakt med oss på telefon 33 19 60 00.

Kontantfritt hotell

Farris Bad er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl. 16.00
Utsjekk senest kl. 12.00

Tidlig innsjekk og sen utsjekk mot avtale

Frokost

Mandag - fredag: 0630 – 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 – 11.00

Lunsjbuffet

Mandag - fredag: 11.30 – 14.30
Lørdag - søndag: 12.00 – 15.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.30

Seaside Lounge & Foodbar

Mandag - torsdag: 15.00 – 00.00
(Matservering 15.00 - 22.00)

Fredag - lørdag: 13.00 – 01.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Søndag: 13.00 – 00.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Farris Bad Spa

Mandag - søndag: 07.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.