Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad. Vi er et kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

I tillegg til våre Junior suiter tilbyr vi tre unike suiter, samtlige totalrenovert i 2014, og designet for å gi deg en så god overnattingsopplevelse som mulig. Fresje-suiten, Larvikitt-suiten og Fritzøe-suiten er alle unikt innredet, og navngitt med lokalhistorisk inspirasjon. Høyt hevet over vannet kan du her sove godt og våkne til en fantastisk utsikt over fjorden.

Fresje-suiten

Fresje-suiten på 43 kvm har lekker stue, flott bad og balkong med enestående utsikt. Suiten er plassert høyt over fjorden, og beliggenheten i front av hotellet gir deg muligheten til å våkne opp etter en god natts søvn til en fantastisk utsikt mot hav og fyr. Suiten har Nespressomaskin, og frokost på rommet er inkludert i prisen.

Larvikitt-suiten

Larvikitt-suiten på 57 kvm er eksklusivt innredet som leilighet med stue og flott bad med badekar. I tillegg til stor balkong har suiten panoramautsikt fra alle rom. Høyt hevet over fjorden kan du her nyte en god natts søvn, og våkne opp til en storslått utsikt. Suiten har Nespressomaskin, og frokost på rommet er inkludert i prisen.

Fritzøe-suiten

Fritzøe-suiten på hele 93 kvm er vår største suite. Suiten har panoramaterrasse og utsikt mot horisonten, fjorden og stranden. Denne unike suiten har egen inngang til spaavdelingen, og direkte tilgang til spaøya med varmkulp og egen spabar. Dette området kan leies privat, utelukkende for Fritzøe-suiten, mot et tillegg i prisen. Fritzøe-suiten har lekkert innredet kjøkken- og spise/møteområde for åtte personer, med Apple TV og komplett teknisk løsning for både møter og høy komfort. Stuen er moderne, men lun med flere sittegrupper. Her finnes godt lydanlegg samt stemningsfull og lekker gasspeis. Spabadet er innredet med larvikitt, en unik bergart som bare finnes i Norge. Her finner du både dobbel dusj og badekar. Suiten har Nespressomaskin, og frokost på rommet er inkludert i prisen.

 

Booking

For booking av våre Suiter, vennligst kontakt hotellet på telefon +47 815 58 700 eller
via booking@farrisbad.no.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.