Systemoppdatering i kveld

Natten 17. til 18. mai mellom kl. 22.00 - 07.30 gjør vi en systemoppdatering. I løpet av denne tiden er det ikke mulig å logge inn på hjemmesiden eller i appen. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med badeland og konferanselokaler passer hotellet for både familie og forretningsreisende. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Skjærgården har samarbeidspartnere som nr1fitness, treningssenter som tilbyr treningsrom, apparater og gruppetimer. Samt Skjærgårdshallen som har fotballbaner, flerbrukshall, løpebane, klatrevegg og buldrerom.

Relax i Badeparken

Inne i Badeparken finner du både sauna og steambadstu, i tillegg til de tre boblebadene som er i badeanlegget. Her er det gode muligheter for å trekke seg tilbake fra fartsfylt bading, og senke skuldrene. Ute finner du også solstoler, hvor du kan nyte noe godt å drikke eller en god bok med utsikt over sjøen.

Nr1 Fitness

Kort avstand fra hotellet ligger treningssenteret nr1fitness. Vi har adgangskort slik at våre gjester kan benytte seg av treningsrom og apparater når de selv måtte ønske, og det er en egen timeplan hvor våre gjester kan melde seg på gruppetimer. Hos nr1fitness finnes både treningsapparater, vektrom, spinningsal og aerobicsal.

Skjærgårdshallen

Vegg i vegg med nr1fitness finner du Skjærgårdshallen, en stor multi- og flerbrukshall med spennende muligheter. Hallen har håndballbane, fotballbane, klatrevegg, treningssenter og løpebane, for å nevne noe. Vi samarbeider tett med Skjærgårdshallen. Er dere et idrettslag, en cup som samler flere lag, en bedrift som vil skape samhold gjennom trening, eller en vennegjeng som har lyst på en aktiv helg med klatring? Ta kontakt med oss, vi har mange gode forslag til deg. Fortell oss hvem dere er og hva dere har lyst til, og vi skaper et arrangement sammen med dere. 

Åpningstider

Badeparken (for hotellgjest)

Mandag - fredag: 07.00 - 21.00 (Aktiviteteter starter 15.00)
Lørdag: 07.00 - 20.00 (Aktiviteter starter 11.00)
Søndag: 07.00 - 18.00 (Aktiviteter starter 10.00)

Badeparken (for dagsbesøkende)

Mandag - fredag: 15.00 - 21.00
Lørdag: 11.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 18.00

Nr1Fitness Treningssenter

Mandag - fredag: 09.00 - 21.00
Lørdag: 09.00 - 18.00
Søndag: 09.00 - 17.00 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Quality Hotel Skjærgården

Telefon: +47 35 97 81 00

E-mail: qr.badeparken@choice.no

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.408.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.