Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken har fokus på gode råvarer fra nærområdet.
Lokale og ferske råvarer
Til alle måltider er vi opptatt av av å servere god og sunn mat, og vi strekker oss langt for å kunne benytte oss av lokale råvarer. Hotellet ligger i strandkanten med sjøen som nærmeste nabo, og det liker vi å bruke som en fordel i matlagingen. Derfor har vi fersk fisk på menyen hver eneste dag.
Reker på terassen
I sommersesongen kan du nyte ferske reker fisket rett utenfor døren vår på terassen. Vi serverer de beste rekene fra Langesund Fisk. Spør du oss er rekene en god nok grunn i seg selv til å besøke Langesund. Fjern først hodet, deretter halen, nyt rognen og legg resten på en fersk skive loff, skvis litt sitron over, lukk øynene og ny smaken av sommer og sol.
Grillkveld
På vår veranda finner du gode sittemuligheter, og du kan alltid velge å nyte måltidet ditt utendørs. På sommeren har vi grillaften en gang i uken hvor vi flytter kjøkkenet ut og serverer derfra. Ta gjerne kontakt med hotellet for nærmere informasjon.
Christer Berens' opplevelsesmeny
Sammen med mat- og vinkjenneren Christer Berens har kokker fra Quality Resorts skapt en nydelig og inspirerende mat- og vinmeny for kurs og konferansedeltagere. Menyen består blant annet av urtebakt kveite, vårkylling med pancetta og syltede jordbær. Vi ønsker å gi våre gjester en opplevelse og smak av våren gjennom kombinasjonen av mat og vin som står perfekt sammen.