Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Skjærgården Langesund ,  Norge

Se alle hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Hotellet er pusset opp i 2014-2016 og med familien på tur eller på kurs og konferanse - vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Quality Hotel Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skjærgården

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
406 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
1

Et barnevennlig hotell

20. juni 2017, Kristiansand, Norge, haakonh31

Dette hotellet viser god standard når det gjelder både fasiliteter og service. Personalet var veldig hyggelig og maten var god. Badeland greit for alle med litt av hvert for store og små. Dette er nok…

Dette hotellet viser god standard når det gjelder både fasiliteter og service. Personalet var veldig hyggelig og maten var god. Badeland greit for alle med litt av hvert for store og små. Dette er nok familiens hotell.

Svar fra eier

22. juni 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at du hadde et fint opphold hos oss. Det virker som om du er fornøyd, men du har gitt oss 1 på anmeldelsen, som er det laveste man kan gi. Er det noe du ikke var fornøyd med? Gi oss gjerne en tilbakemelding på dette. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
4

Bra badepark, men restauranten er så som så

18. juni 2017, Sande, Norway, Tommywal

Badeparken er stor og variert og perfekt for barnefamilier. Pizza i restauranten er god. Og barna elsker det. Men restauranten bør ha mer variasjon. Derfor blir det ikke full score fra meg. Rommet va…

Badeparken er stor og variert og perfekt for barnefamilier. Pizza i restauranten er god. Og barna elsker det. Men restauranten bør ha mer variasjon. Derfor blir det ikke full score fra meg. Rommet var fint.

Svar fra eier

18. juni 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at dere hadde et fint opphold hos oss. Tar med oss din tilbakemelding videre. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2

Kommer ikke tilbake med det første

11. juni 2017, Østlandet, Norge, Eirik007

Dro med familien for en avslappende helg. Det begynte med at de tre rommene vi bestilte 6mnd siden ved siden av hverandre hadde blitt spredt så langt fra hverandre som overhodet mulig. Mye surr ved in…

Dro med familien for en avslappende helg. Det begynte med at de tre rommene vi bestilte 6mnd siden ved siden av hverandre hadde blitt spredt så langt fra hverandre som overhodet mulig. Mye surr ved innsjekk. Badelandet er ikke gjort noe med på sikker 25år. Like dårlig stand som det var når jeg var der selv som barn. Rust, sprukne fliser, støv og skitt, maling som flasser av. Barna koste seg, men vi voksne synes det var lite innbydende. Skjønner ikke hvordan de kan drive så lenge uten en skikkelig oppussing. Så hotellet. Det som er bra er den oppdaterte loungen og restauranten. Maten er bra. Resten av hotell er ok. Bra renhold bortsett fra veldig skittene fuger på badet. Ungene koste seg. Vi koste oss med maten og kommer tilbake når badelandet har blitt pusset opp.

Svar fra eier

15. juni 2017

Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og beklager at oppholdet ikke stod til forventningene. Din hendvendelse er nå tatt videre med direktør. Ønsker deg allikevel hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2

Ekkelt rom & badeland

6. juni 2017, Drammen kommune, Norge, turspurv

Ble møtt av noen hyggelige resepsjonister. Fikk tildelt ett rom som viste seg å være stedvis veldig skittent. Har aldri opplevd lignende. Overflater var klissete og støvete. Verst var det i køyesengen…

Ble møtt av noen hyggelige resepsjonister. Fikk tildelt ett rom som viste seg å være stedvis veldig skittent. Har aldri opplevd lignende. Overflater var klissete og støvete. Verst var det i køyesengen med store hybelkaniner, hår, buser og mere til. Æsj, og atter æsj! Badelandet er mørkt og slitt. Trappen opp til sklia og selve sklia er i såpass dårlig stand at det burde stenges. Sønnen måtte på toalettet i badelandet, og der fløt det vann? med søppel og dopapir rundt doskålen. Og der skal man liksom gå barbeint?? Stalltips: ta med støvler. Jeg er fryktelig skuffet over oppholdet. Kommer nok aldri tilbake.

Svar fra eier

7. juni 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og beklager dette på det sterkeste. Vår direktør vil veldig gjerne ha litt mer informasjon med detaljer fra deg fra oppholdet, slik at vi kan få ryddet opp i dette. Direktør Tor Eivind Line mailadresse: tor.eivind.line@choice.no

Les hele anmeldelsen
5

Fjordutsikt

4. juni 2017, Sandnes, Norge, rolft498

Hotellet ligger i fjæresteinene, med flott utsikt fra restauranten. Fint hotell, med gode parkeringsmuligheter. Fint hotell for konferanser og familietur, med stort badeland vegg i vegg. Flott nærområ…

Hotellet ligger i fjæresteinene, med flott utsikt fra restauranten. Fint hotell, med gode parkeringsmuligheter. Fint hotell for konferanser og familietur, med stort badeland vegg i vegg. Flott nærområde, med mange muligheter for turgåing.

Svar fra eier

5. juni 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at du hadde et hyggelig opphold hos oss. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.