Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Se alle hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med badeland og konferanselokaler passer hotellet for både familie og forretningsreisende. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
679 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Vi kommer tilbake

29. desember 2022, Fetsund, Norge, 292lenea

Dette er et perfekt sted for en liten helgetur eller som en ekstra natt på vei hjem fra ferie på sørlandet. Da vi ankom hotellet ble vi møtt av Lollo og Bernie, til stor glede for femåringen. Vi fikk…

Dette er et perfekt sted for en liten helgetur eller som en ekstra natt på vei hjem fra ferie på sørlandet. Da vi ankom hotellet ble vi møtt av Lollo og Bernie, til stor glede for femåringen. Vi fikk tildelt et stort og fint rom med kort vei til bassengavdelingen. Vi koste oss mange timer i bassengene, både inne og ute. Det eneste minuset ved oppholdet var veldig treg servering ved bassengrestauranten.

Svar fra eier

12. januar 2023

Hei :) Tusen takk for fin tilbakemelding det setter vi stor pris på :) Vi lover å jobbe hart for å bli enda bedre ;) Håper vi ser dere igjen snart :)

Les hele anmeldelsen
3

Familiehelg på badehotell

23. oktober 2022, Sandefjord, Norge, Merethe H

Veldig bra hotell med hyggelig betjening og vakker beliggenhet. Flott badeland som og var barnevennlig. Meget bra frokostbuffet og det samme til middag om kvelden. Men ga beskjed til resepsjonisten…

Veldig bra hotell med hyggelig betjening og vakker beliggenhet. Flott badeland som og var barnevennlig. Meget bra frokostbuffet og det samme til middag om kvelden. Men ga beskjed til resepsjonisten at hotellet ikke kan være bekjent at den maten som serveres i badelandet. Vi var 6 personer som spiste lunsjen vår der, og gikk for hamburger, grillpølser, chips og toast. Dessverre havnet mye rett i søpla. Resepsjonisten takket for innspillet, og lovet å bringe det videre. Håper virkelig ledelsen tar tak i dette. Da vil vurderingen min stige et hakk. Men ellers er vi alle godt fornøyd med helgen.

Svar fra eier

12. januar 2023

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Vi tar til oss alle dine tilbakemeldinger og lover å jobbe hardt for at ditt neste opphold hos oss skal bli så bra som overhode mulig :)

Les hele anmeldelsen
2

Bobilparkering

9. september 2022, Ålesund, Norge, BjR1956

Quality Hotel Skjærgården driver bobilparkeringen ved hotellet. Pr. idag en stor grusplass med strøm og vann. Veldig dårlig opplysning om betaling, ved plassen står opplysninger med blant betaling pr.…

Quality Hotel Skjærgården driver bobilparkeringen ved hotellet. Pr. idag en stor grusplass med strøm og vann. Veldig dårlig opplysning om betaling, ved plassen står opplysninger med blant betaling pr. app. Lastes så denne opp så virket den ikke. Måtte gå i resepsjonen på badehotellet for å få opplysninger om betaling, disse unnskylte seg med at opplysningene var for dårlig. Betalte 150 kroner der. Når dette blir ferdig er det helt sikker en fin plass å stå for videre reising med Fjordline fra Langesund

Svar fra eier

12. januar 2023

Tusen takk for tilbakemelding. det er store planer for mobilparkeringen i samsvar med kommunen, dette håper vi å ha på plass til sommeren :) Hjertelig velkommen tilbake :)

Les hele anmeldelsen
3

Greit nok, men ikke stort mere

27. august 2022, , C8739IKvictoriar

Angrer litt på at ikke referanser/tripadvisor ble sjekket før bestilling da det dessverre viser seg at tideligere anmeldelser stemmer godt med vår opplevelse. Hyggelig og imøtekommende personale stort…

Angrer litt på at ikke referanser/tripadvisor ble sjekket før bestilling da det dessverre viser seg at tideligere anmeldelser stemmer godt med vår opplevelse. Hyggelig og imøtekommende personale stort sett, men det var også det eneste som var virkelig bra. Vi fikk et rom som bar preg av slitasje og vinduene kunne ikke åpnes mere enn et minimum, hvilket gjorde rommet fryktelig varmt og søvnen deretter. Renholdet var greit på bruksareal,men etter å ha mistet en tlf bak sovesofa, så vi at der var det ikke støvsugd. Frokosten så ut som forventet og innfridde dit, men ikke lenger. Med kald eller lunken minus, varmmat var det ingen høydare. Kruttsterk kaffe som betinget melk oppi og et par tørre rundstykker mellom ferskt og deilig brød, trakk ned inntrykket. Barna var fornøyd med kjeks til frokost, så halve reisefølget ble tilfredsstilt. Badelandet ser også veldig slitent ut. Maskottene på hotellet var et hyggelig innslag og egen avdeling for tegningsaktivitet for barna var også bra. Så alt i alt var det vel helt greit, men fikk dessverre ikke godfølelsen jeg håpet på.

Svar fra eier

30. august 2022

Hei, Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Vi tar til oss alle dine tilbakemeldinger og lover å jobbe hardt for at ditt neste opphold hos oss skal bli så bra som overhode mulig :) Håper vi får mulighet til å gi deg god følelsen en annen gagn :)

Les hele anmeldelsen
2

Uprofesjonelt

7. august 2022, Verdal, Norge, GHBy

Reserverte bord i restauranten til middag uten å få noe mer informasjon. Kom til bords og det var kun buffet man kunne velge. Så lovende ut men tørt, seigt og hardt kjøtt, vassen pasta og sjømat som l…

Reserverte bord i restauranten til middag uten å få noe mer informasjon. Kom til bords og det var kun buffet man kunne velge. Så lovende ut men tørt, seigt og hardt kjøtt, vassen pasta og sjømat som lå lenge ute og lukta veldig. Mye styr med betaling da de la inn flere flasker vin på regningen når vi hadde et glass prosecco og en brus. Måtte forklare flere ganger før de fikk det riktig på fjerde forsøk. Buffeten kosta 425,- pr pers og det var det absolutt ikke verdt under noen omstendigheter. Hadde vi visst dette på forhånd hadde vi heller valgt McDonald's (og det sier MYE) Da vi valgte å bruke en voucher på 75,- ble betjeningen veldig tydelig irritert og kort i svarene. Overnatting her ble betalt med oppsparte bonuspoeng, men det var ikke verdt det engang.

Svar fra eier

30. august 2022

Hei Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Vi tar til oss alle dine tilbakemeldinger og lover å jobbe hardt for at ditt neste opphold hos oss skal bli så bra som overhode mulig :) Trist å høre at dere ikke var fornøyde med maten og servicen i restauranten. både kjøkken sjef og restaurant sjef er informert, Vi jobber aktivt med disse avdelingene så dette vil bli tatt tak i :)

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.