Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Se alle hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge Midlertidig stengt 27.03.20 - 26.04.20

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Hotellet ble pusset opp i 2014-2016 og med familien på tur eller på kurs og konferanse - gleder vi oss til å ønske deg velkommen. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
571 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Skuffende

21. februar 2020, , Karethe N

I utgangspunktet et ok konsept, men her var det mange mangler og feil. Bra med et greit lekeland og helt greit nok badeland. Underholdningen var medium. Vi måtte mase 3 ganger for å få på plass besti…

I utgangspunktet et ok konsept, men her var det mange mangler og feil. Bra med et greit lekeland og helt greit nok badeland. Underholdningen var medium. Vi måtte mase 3 ganger for å få på plass bestilt sprinkelseng til 2-åringen, og den kom til slutt midt i leggingen, uten dynetrekk på dynen. De glemte også å ordne rommet vårt, så vi måtte spørre etter nye håndklær. Ingen mulighet for kaffe/te på rommet, og dette var en nedtur. Dette kunne vi ha sjekket på forhånd, men det var skuffende. Vi kommer nok ikke igjen.

Svar fra eier

4. mars 2020

Hei Karethe, Tusen takk for at du ga oss din tilbakemelding. Jeg beklager at oppholdet ikke stod til forventingene. Jeg registrerer at vi har områder å jobbe med, og vi skal ta action der vi får gjort noe. Ønsker deg en fin dag og håper vi ser dere i fremtiden.

Les hele anmeldelsen
5

Bad ferie

18. februar 2020, , J9086WNmarcusj

Topp familie mini ferie sted. Barnen var uberglade. Bra hotell/badeland med hyggelig personal. Vi var der en natt men neste gang blir det 2. Vi var kun på hotellet men hadde varit ok og gå i byen også…

Topp familie mini ferie sted. Barnen var uberglade. Bra hotell/badeland med hyggelig personal. Vi var der en natt men neste gang blir det 2. Vi var kun på hotellet men hadde varit ok og gå i byen også og se omgivelserne litt. Men vi er kjempefornøyde. Rekomenderes!

Svar fra eier

4. mars 2020

Heisann J9086WNmarcusj, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Kjekt å lese at både store og små trivdes. Ønsker dere en riktig god dag og velkommen tilbake :-)

Les hele anmeldelsen
2

Fest på natten

12. februar 2020, Arendal, Norge, tomhelgesen

Vi var på familietur på hotellet 8/2-20 og hadde i grunnen en bra opplevelse hvis man ser bort fra natten. Mer om det senere. Vi voksne og barna koste oss i badelandet og trente på helsestudioet i by…

Vi var på familietur på hotellet 8/2-20 og hadde i grunnen en bra opplevelse hvis man ser bort fra natten. Mer om det senere. Vi voksne og barna koste oss i badelandet og trente på helsestudioet i bygget ved siden av hotellet. Dette var meget bra, selv om det er merkelig å ta ekstra betalt for dette når man bor på hotellet. Rommene var OK og rengjøringen bra. På kvelden spiste vi buffet i restauranten. Her var det mye god og variert mat og alle fant noe de likte.Vi spilte biljard og shuffleboard, dette var et godt tilbud for barn og voksne. Vi opplevde personalet i resepsjonen og i restauranten som hyggelige og serviceinnstilt på dag/kveld. Alt var bra frem til litt over midnatt da vi gikk til ro for natten. Da vi var i seng la vi merke til musikk som ble høyere og høyere. Vi trodde først det var noen som hadde en liten fest på naborommet. Ca 01.20 var etter hvert musikken blitt så høy at jeg ble grundig lei og stod opp for å banke på hos naborommet. Men der var det stille og jeg oppdaget at lyden kom nedefra. Jeg fant ut at det var fest i kjelleren på hotellet og kotaktet resepsjonisten. Han beklaget og sa lyden fulgte betongen og opp trappegangen. Vi bodde på rom 322 og var maks uheldig. Han lovet å skru ned lyden og sa festen skulle være over om maks en halv time, altså kl 02. Lyden ble skrudd ned et par hakk, men økte så på igjen etter kort tid. Så var det full fest og stormende jubel frem til kl 03.10. Da var jeg sånn passe forsynt og forbannet, men sovnet. 03.30 ble vi vekket av fulle festdeltakere som laget støy i gangene. 04.30 virket det som festdeltakerne dro til rommene og da var det ny runde med vekking med roping og skriking i gangen utenfor. Dette er faktisk den dårligste natten jeg har hatt på et hotell noen gang. Er det mulig å spille så høyt på et familiehotell at jeg kan ligge og høre teksten i sangene 3 etasjer over festen midt på natten? For meg og flere i familien la dette en demper på turen. Vi som storfamilie la igjen ganske mye penger på et døgn, men ble meget skuffet over dette besøket pga denne natten. Tips: Be om et rolig rom langt fra trappegangen!
Les hele anmeldelsen
2

Enkelt hotel, forferdelig restaurant

25. januar 2020, Sandefjord, Norge, geirn467

Skygg unne hvis du ikke er småbarnsfamilie. Buffe’n var enkel og som sakt passer best for barn. Al a carte menyen grei men utførelsen var dårlig. Fisk som var overstekt og kjedelig bladsalat som tilbe…

Skygg unne hvis du ikke er småbarnsfamilie. Buffe’n var enkel og som sakt passer best for barn. Al a carte menyen grei men utførelsen var dårlig. Fisk som var overstekt og kjedelig bladsalat som tilbehør. Service var elendig vist man bestilte bord kl. 20. Da var de mest interessert i å rydde og stenge. Forferdelig plass vist du ikke var her med småbarn for å bade.

Svar fra eier

4. mars 2020

Heisann Geirn467, Tusen takk for at du ga oss din tilbakemelding. Beklager at oppholdet ikke ble helt som forventet. I helger og ferier er vi Barnas Hotell og vår gjestemiks i disse tider er en stor andel barnefamilier. Dine tilbakemeldinger blir tatt videre til våre avdelinger. Ønsker deg en flott dag!

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk!

23. januar 2020, , Heiheifio5

Vi reiste hit, familie på 5 pers. Og vi var strålende fornøyd med oppholdet. Ikke nok med badelandet, som vi egentlig reiste hit for. Men det var også flere aktiviteter for barna. For å nevne noen; ki…

Vi reiste hit, familie på 5 pers. Og vi var strålende fornøyd med oppholdet. Ikke nok med badelandet, som vi egentlig reiste hit for. Men det var også flere aktiviteter for barna. For å nevne noen; kino, discotek, shuffleboard, gratis is og et giga stort lekerom! Ungene var strålende fornøyd. Og alle aktivitetene lå ikke spredt, slik at foreldrene kunne også slappe av mens ungene lekte rundt forbi. Nydelig frokost, og ikke minst veldig serviceminded ansatte! Blide og hyggelig ansatte som var riktig opptatt av at gjestene skulle ha det bra. Er har hotelledelsen virkelig gjort jobben sin, og det vises i deres flotte ansatte! Butikk lå også rett i nærheten, slik at det var enkelt å kjøpe lørdagsgodt et rett over veien. Shuffleboard, billiard og fotballspill for de voksne. Videre var badelandet helt nyoppusset, og veldig fint for både mindre barn og større barn. Vi sov der en natt, og ungene har en opplevelse for livet!

Svar fra eier

4. mars 2020

Hei på deg Heiheifio5, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Den tar vi videre til våre ansatte :-) Kjekt å lese at både store og små trivdes. Ønsker dere en riktig god dag og velkommen tilbake :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.