Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Se alle hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Hotellet ble pusset opp i 2014-2016 og med familien på tur eller på kurs og konferanse - gleder vi oss til å ønske deg velkommen. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
568 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Enkelt hotel, forferdelig restaurant

25. januar 2020, Sandefjord, Norge, geirn467

Skygg unne hvis du ikke er småbarnsfamilie. Buffe’n var enkel og som sakt passer best for barn. Al a carte menyen grei men utførelsen var dårlig. Fisk som var overstekt og kjedelig bladsalat som tilbe…

Skygg unne hvis du ikke er småbarnsfamilie. Buffe’n var enkel og som sakt passer best for barn. Al a carte menyen grei men utførelsen var dårlig. Fisk som var overstekt og kjedelig bladsalat som tilbehør. Service var elendig vist man bestilte bord kl. 20. Da var de mest interessert i å rydde og stenge. Forferdelig plass vist du ikke var her med småbarn for å bade.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk!

23. januar 2020, , Heiheifio5

Vi reiste hit, familie på 5 pers. Og vi var strålende fornøyd med oppholdet. Ikke nok med badelandet, som vi egentlig reiste hit for. Men det var også flere aktiviteter for barna. For å nevne noen; ki…

Vi reiste hit, familie på 5 pers. Og vi var strålende fornøyd med oppholdet. Ikke nok med badelandet, som vi egentlig reiste hit for. Men det var også flere aktiviteter for barna. For å nevne noen; kino, discotek, shuffleboard, gratis is og et giga stort lekerom! Ungene var strålende fornøyd. Og alle aktivitetene lå ikke spredt, slik at foreldrene kunne også slappe av mens ungene lekte rundt forbi. Nydelig frokost, og ikke minst veldig serviceminded ansatte! Blide og hyggelig ansatte som var riktig opptatt av at gjestene skulle ha det bra. Er har hotelledelsen virkelig gjort jobben sin, og det vises i deres flotte ansatte! Butikk lå også rett i nærheten, slik at det var enkelt å kjøpe lørdagsgodt et rett over veien. Shuffleboard, billiard og fotballspill for de voksne. Videre var badelandet helt nyoppusset, og veldig fint for både mindre barn og større barn. Vi sov der en natt, og ungene har en opplevelse for livet!
Les hele anmeldelsen
2

Bildene lurer deg

24. november 2019, Oslo, Norge, 86jonasberg

Jeg begynner med å nevne det positive (fordi det er få av dem) - Badeparken - Konferansesenter (luftkvalitet, plass, temperatur) Det negative med dette stedet: - Service, service, service - Profesjon…

Jeg begynner med å nevne det positive (fordi det er få av dem) - Badeparken - Konferansesenter (luftkvalitet, plass, temperatur) Det negative med dette stedet: - Service, service, service - Profesjonalitet - Komfort - Kvalitet på mat, servering og tiden det tar - Konferansesenter (dårlige stoler) Vi hadde dobbeltrom med 2 enkle senger, ba om dobbel overmadrass i tilfelle det var vanskelig å bytte hele senga, fikk beskjed at de ikke har noen ledige, ingen reserve heller. Om dette er sant så bør de ha krise. Hva om hvis vi hadde sagt at det er dritt eller flekker som lukter på sengene? Hadde de sagt at dere får bare sove på dem? For å ikke nevne kvaliteten på senga, fikk vondt i ryggen fordi senga var så myk at man havnet nedi og sleit med å snu seg om natta... Og servicen er elendig. Her var det 3 servitører som ikke hadde oversikt, var sure og kjempe stresset. Vi fikk vinen vår når vi var ferdige med maten. Og bartender (som er 1 av de 3 servitørene) var ufin, frekk og hadde holdning som ikke hører hjemme til hotell og servicebransjen. Julebordsesongen er hektisk og alle profesjonelle vet at det er krevende. Som badepark og konferansesenter er det fint, men jeg vil ikke anbefale noen å overnatte eller spise her.

Svar fra eier

12. desember 2019

Hei 86jonasberg, Beklager at oppholdet ikke ble som forventet! Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding. Vi registrerer at vi har et forbedringspotensiale og lover å ta tak i de tingene vi kan gjøre noe med. Vi ønsker deg en god jul og håper å se deg igjen.

Les hele anmeldelsen
5

Bra familiehotell!

16. november 2019, Hønefoss, Norge, chissedj

Veldig bra fokus på aktiviteter for barna. Familiebingo, lekerom, iskonkurranse, kino, ansiktsmaling. Supert badeland. Veldig bra service og hyggelige ansatte. God buffet. Stort rom, men litt foreldet…

Veldig bra fokus på aktiviteter for barna. Familiebingo, lekerom, iskonkurranse, kino, ansiktsmaling. Supert badeland. Veldig bra service og hyggelige ansatte. God buffet. Stort rom, men litt foreldet.

Svar fra eier

20. november 2019

Hei chissedj :) Tusen takk for din tilbakemelding. Den setter vi stor pris på og tar med oss videre. :D Veldig hyggelig å lese at dere har kost dere hos oss. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss, håper vi sees og ha en riktig fin dag videre.

Les hele anmeldelsen
3

Konferanse

11. november 2019, , Upps2019

Var på hotellet i forbindelse med en konferanse for sykepleiere. Ved innsjekk ble jeg informert av resepsjonisten at det skulle komme rundt 80 sykepleiere den dagen og at det nok kom til å bli mye lak…

Var på hotellet i forbindelse med en konferanse for sykepleiere. Ved innsjekk ble jeg informert av resepsjonisten at det skulle komme rundt 80 sykepleiere den dagen og at det nok kom til å bli mye lakk og lær. Jeg satt litt i resepsjonen og ventet på noen kollegaer. Alle som sjekket inn i løpet av den tiden jeg satt der fikk den samme informasjonen. Jeg opplevde dette som flåsete og svært lite profesjonelt. Til lunch var vi over 80 personer. Pausen på konferansen er kort og køen lang.Jeg har melkeproteinallergi, kom fram til maten og ingen allergimerking var å se,heller ikke noe personal å spørre i starten heller. Fikk tak i en dame og sa i fra om at det manglet merking. Damen svarte litt skarpt at det var derfor hun stod der. Jeg hadde da nesten kommet til slutten av varmmaten med min tomme tallerken og måtte gå ut av køen for å gå den på nytt igjen. Jeg har vært på dette hotellet flere ganger på den samme konferansen og det er alltid noe med allergenmerking og feilservering av mat som inneholder allergener, til tross for at jeg har blitt lovet bedring. Savner også (fremdeles) allergimerking av pausematen.Litt mer positive personale hadde heller ikke skadet. Mannen som serverte kaffe til frokosten var utrolig blid og serviceinnstilt,hotellet ligger fint til og spisesalen er nydelig.

Svar fra eier

13. november 2019

Hei Upps2019 :) Det du beskriver her skulle ikke ha skjedd og vi beklager dette! Det er nå tatt videre og vi setter stor pris på din tilbakemeldning. Bare slik kan vi bli bedre. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere andlening og ha en fin dag!

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.