Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Endelig sommerferie

Endelig sommer. Deilig lukt av sjø og frisk luft. Latter, barneglede og mange herlige sommerminner verdt å samle på. Besøk Quality Hotel & Resort Skjærgården i sommer!

 • Periode for opphold:

  26. jun 2015 - 16. aug 2015

 • Bookingperiode:

  4. mai 2015 - 16. aug 2015

Priser

Fra NOK 2580 for 2 voksne + 2 barn

Fra NOK 2105 for 2 voksne + 1 barn

Velkommen til sommerferie på Quality Hotel & Resort Skjærgården! I år kan du bade både i sjøen og i bassenget ved hotellet. Vi gleder oss til å ta imot store og små, men mest de små.

Velkommen til sommerferie på Quality Hotel & Resort Skjærgården. I sommer vil du se at vi har fått ny brygge og ny terrasse. Vi gleder oss til å vise deg! Vi gleder oss også til å ta imot og glede mange barn med alle våre aktiviterer som er tilrettelagt for dere i sommer. Den største stoltheten vår er badeparken. Her kan dere boltre dere i tropisk klima med 31 grader i vannet og i luften. Vi har vannsklie, waveball, strandsone, boblebad med mer. Vi har i tillegg hoppeslott og lekerom. Hver dag har vi aktivitetsleder som finner på alt fra tegning, perling og stolleken til karaoke, mini-disco og kino. Det er også lov å komme med ønsker.

Av tilbud når sulten melder seg har vi pizza og småretter, og egen barnebuffet i restauranten til barna.

Prisene i pakken er inkludert frokost og buffet per person. Vi har også priser på kun overnatting.

Langesund er en idyllisk sørlandsby, og den ligger en kort spasertur fra hotellet. Vi har også flotte stier og løyper i skogen rett ovenfor hotellet. Herlige strender er det også i nærheten og i gåavstand.

Pakken inkluderer:

 • En overnatting i familierom
 • Frokostbuffet
 • Bading både ankomst- og avreisedag
 • 1 kveldsbuffet per person
 • Alt av aktiviterer som skjer på hotellet denne dagen
Vilkår og betingelser

Prisene er per natt, FRA priser, og på tilgjengelighet. Spør oss og du får beste pris tilgjengelig. Vi har også rom for familier av ulikt antall. Prisene som står oppgitt er kun veiledende.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.