Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Quality Hotel Entry er nyoppusset i 2017 og det perfekte utgangspunkt for både forretningsreiser og fornøyelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellom Oslo og Tusenfryd, med flotte turstier i umiddelbar nærhet.

Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Besøk Tusenfryd i sommer!

Med 31 attraksjoner blir det en frydefull opplevelse både for liten og stor! Beliggende midt mellom Oslo og TusenFryd er Quality Hotel Entry et sted for å skape nye sommerminner sammen. Velkommen til barnas hotell!

 • Periode for opphold:

  1. jul 2019 - 31. aug 2019

  Min. 1 natt

 • Bookingperiode:

  9. jul 2019 - 31. aug 2019

 • Begrensinger:

  Min. 1 voksen

Priser

Alle prisene inkluderer inngangsbillett til Tusenfryd.

NOK 1660,- for 2 personer i dobbeltrom

NOK 2180,- for 3 personer i dobbeltrom med 1 ekstraseng

NOK 3020,- for 4 personer i 2 standardrom

__________________________________

Prisene gjelder for én overnatting og én dag på Tusenfryd. For mer detaljerte priser, se tabell.

Kombiner Oslo-turen med et besøk på Tusenfryd!

Å kombinere Osloturen med et besøk til Tusenfryd, er blitt et "must" for både barn og ungdom. Her på Quality Hotel Entry, har vi derfor tilrettelagt med prisgunstige pakker og aktiviteter for barna. Og skal du inn til Oslo, går det buss like utenfor hotelldøren og bilen kan bli stående på vår gratis parkeringsplass!

Quality Hotel Entry ligger i et hyggelig parkområde, mellom Tusenfryd og Oslo sentrum. I skoleferien har både et lekerom innendørs og flere utendørs aktiviteter tilgjengelig for barna. Skulle det bli riktig med sol er det kun en kort gåtur til vår lokale perle, Hvervenbukta, der hele familien kan nyte en dag på stranden! Om barna har mer energi igjen på slutten av dagen eller været skulle bli dårlig, ordner vi rabattert inngang på Rush Trampolinepark så de får sprettet fra seg.

Hjertelig velkommen til Quality Hotel Entry, til Tusenfryd og til Oslo i sommer!

De beste prisene får man om man booker direkte. Husk at barn under 95 cm går gratis i parken og bor gratis på hotellet, når ikke ekstraseng benyttes. Ønsker du flere dager i parken, eller flere overnattinger på hotellet - er det sterkt rabatterte priser på dette også. Send oss gjerne en forespørsel med dine ønsker for datoer, antall dager, antall voksne og barn (over og under 95 cm). For detaljerte priser, se pristabell nedenfor.

 

Antall personer på samme rom

Antall personer 1 overnatting + 1 dag i Tusenfryd 2 overnattinger + 2 dager i Tusenfryd 1 overnatting + 2 dager i Tusenfryd Pr. ekstra overnatting
         
2 personer 1660,- 2800,- 1800,- 1000,-
3 personer 2180,- 3580,- 2390,- 1190,-

 

Barn i eget rom, inkludert billetter til Tusenfryd

Antall barn 1 overnatting + 1 dag i Tusenfryd 2 overnattinger + 2 dager i Tusenfryd 1 overnatting + 2 dager i Tusenfryd Pr. ekstra overnatting
         
2 barn 1360,- 2200,- 1500,- 700,-
3 barn 1880,- 2980,- 2090,- 890,-

Inkludert i Tusenfryd-pakken

 • Billetter til Tusenfryd
 • Overnatting
 • Frokostbuffé
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, og et begrenset antall rom pr dag. Tilbudet gjelder ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter.

2.564.376.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.