Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Et døgn med velvære!

Finn tilbake til hvilepuls og ny energi med litt luksus og komfort i hverdagen! Kompletter din hotellovernatting med et spa besøk på fantastiske The Well!

 • Bookingperiode:

  1. jan 2019 - 31. des 2019

 • Særskilte begrensninger:

  Standard dobbeltrom 2175,-

  Standard singelrom 1485,-

Unn deg et døgn med velvære med hotellovernatting og spa!

Finn tilbake til hvilepuls og ny energi. Ta deg en pust i bakken og kompletter din hotellovernatting med et besøk på fantastiske The Well! 

The Well

The Well er et herlig opplevelsesparadis med spa- og badeopplevelser fra hele verden, kun 20 minutter fra Oslo. Her kan du utforske en verden av vann og varme, oppleve et stort utvalg av dampbad og badstuer, skjemme deg bort med en velduftende behandling, nyte et smakfullt måltid i restauranten og lene deg tilbake og finne roen i deg selv.

Av hygieniske årsaker er det kun tillatt å benytte seg av The Wells eget badetøy. Badetøyet kan kjøpes ved første besøk og benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

Quality Hotel Entry

Bo på nyrenovert hotell kun 5 min fra The Well i rolige landlige omgivelser med naturen og Hvervenbukta i umiddelbar nærhet. Denne pakken passer perfekt for kjærestepar, venner og slitne mødre og fedre som fortjener et lite avbrekk i hverdagen. Unn deg luksus og komfort, med et døgn med velvære. Med gratis parkering både hos oss og på The Well kan du enten kjøre selv eller la bilen stå og ta buss 83 fra Oslo sentrum, turen tar ca 20 min. Mellom hotellet og The Well kan du enten ta buss 83 (20 min) eller bestille henting av The Well bussen i resepsjonen. 

Pakken inneholder

 • Heldags inngang på The Well
 • Hotellovernatting
 • Fantastisk frokost buffet
 • Tilgang på faste aktiviteter på The Wells timeplan
 • Leie av badekåpe, saunahåndkle, badehåndkle og badetøfler
 • Gratis parkering på både hotellet og The Well
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud. Avbestilling senest kl. 12.00 dagen før ankomst. Døgnprisen på tilbudet inkluderer spapakke. Ønsker du å bo flere netter uten spapakke kan du ta kontakt med hotellet så hjelper vi deg med bookingen. Ved senere avbestilling eller noshow vil pakken belastes i sin helhet.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.