Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Quality Hotel Entry er nyoppusset i 2017 og det perfekte utgangspunkt for både forretningsreiser og fornøyelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellom Oslo og Tusenfryd, med flotte turstier i umiddelbar nærhet.

Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hellbotn Festivalhotell

Vi har fått æren av å være Hellbotns Festivalhotell gjennom sommeren 2019, og med dette har vi også mulighet til å tilby tidenes festivalpakke! Slapp av med deilige frokoster og herlig uteservering, før veien går til Hellbotn Metalfest.

  • Periode for opphold:

    30. aug 2019 - 1. sep 2019

  • Bookingperiode:

    8. mai 2019 - 28. aug 2019

Priser

• 1200 kr per enkeltrom, inkl. 1 billett Hellbotn Metalfest 2019, lørdagspass

• 2000 kr per dobbeltrom, inkl. 2 billetter Hellbotn Metalfest 2019, lørdagspass

Hellbotn Metalfestival + Overnatting = ♥︎

Hellbotn Metalfest startet opp i 2014, i vår kjærlige hjemby Kolbotn. I år tar festivalen plass i Kolben Kulturhus den 30.-31. august 2019, kun 10 minutter fra hotellet!

 

I år lanserer vi en pakkeløsning, der du kan kjøpe lørdagspass til Hellbotn Metalfest, inkludert overnatting på Quality Hotel Entry. Velg mellom enkeltrom eller dobbeltrom, og nyt frokostbuffeten med sen utsjekk dagen derpå! Med kun 10 minutter fra hotellet til festivalen er det en enkel sak å komme seg både til og fra lørdagens festligheter. Lørdagspasset får du utlevert ved innsjekk på hotellet.

 

Hellbotn Metalfest er festen for deg som elsker hva metalmusikk har å by på! Lørdag, 31. august kan du oppleve Turbonecro, Foreseen, Blodhemn, Liverum, Negativ, Mysticum, Carpathian Forest og ikke minst comeback-show med Cadaver hvor selveste Dirk Verbeuren, trommeslageren fra Megadeath, står på scenen!

 

Har du allerede kjøpt billett og ser etter overnatting? Bruk bookingkode HELL1D for overnatting over 1 natt og HELL2D for overnatting over 2 netter for å sikre deg et godt tilbud!

Kontakt

E-post: q.entry@choice.no   /   Tel: +47 66 99 78 00

Inkludert i Hellbotn Festivalhotell

  • Inngang til Hellbotn Metalfest lørdag
  • Overnatting for 1-2 personer
  • Sen utsjekk til kl. 14:00
  • Frokostbuffet
Vilkår og betingelser

Hellbotn Metalfest har en nedre aldersgrense på 18 år

2.564.376.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.