Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Quality Hotel Entry er nyoppusset i 2017 og det perfekte utgangspunkt for både forretningsreiser og fornøyelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellom Oslo og Tusenfryd, med flotte turstier i umiddelbar nærhet.

Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Entry ligger i landlige og grønne omgivelser i et parkanlegg ved Kolbotn, kun 10 minutter til Oslo sentrum. Her kan gjestene nyte godt av gratis parkering

Moderne hotell

Quality Hotel Entry fremstår som moderne med åpne fellesområder, aktivt barområde med shuffleboard og nytt friskt lunsj-konsept med fokus på sesongens råvarer. Et topp kjøkken, godt teknisk utstyr og serviceinnstilte medarbeidere sørger for at alle behov ivaretas på en best mulig måte. De fleste hotellrommene, alle bad og hotellets fellesarealer ble renovert og pusset opp i 2017.

Cash free

Quality Hotel Entry gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre vanlige spørsmål.

Området rundt

Quality Hotel Entry ligger lett tilgjengelig, med naturskjønne omgivelser i umiddelbar nærhet. Rett utenfor hotellet finner du flotte tur og sykkelstier som blant annet fører deg til Hvervenbukta med badestrand om sommeren eller koselige Kolbotn sentrum. Om du har bilen tilgjengelig er det kun en kort kjøretur på 10 minutter til fantastiske Ingierstrand badeplass. Hotellet har også en stor hage uten innsyn som kan benyttes til avslapping, lek og morro eller til selskap.

Sommer på Tusenfryd

I sommersesongen er vi et svært populært hotell for barnefamilier som ønsker å oppleve Tusenfryd, som ligger kun 10 minutter unna. I skolens sommerferie, har vi egen aktivitetsleder som finner på forskjellige aktiviteter med barna noen timer hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, filmkveld eller kanskje en fotballkamp i hagen. Med gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta garanterer vi et koselig og opplevelsesrikt hotellopphold for hele familien.

Transport til og fra Oslo

Vi tilbyr gratis parkering til alle våre gjester. Bussholdeplass tur/retur Oslo ligger kun 2 minutters gange fra hotellet. For kursdeltagere kan vi organisere felles busstransport tur/retur Oslo sentrum eller Gardermoen. Kaffe og boller på bussen kan vi fikse!

Kontakt

  • Telefon: +47 66 99 78 00
  • Faks: +47 66 99 78 01
  • E-post: q.entry@choice.no
  • Org. nr: 965 641 505
  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss nr 83 fra Oslo sentrum. Busstoppet heter Mastemyr hotell og ligger like ved hotellet. Bussen tar rundt 15 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Rutetider finner du her.

Tog

Rutetog til Kolbotn stasjon eller Rosenholm station. Derfra passer det med taxi  som tar 3 minutter eller en spasertur på 20 - 25 minutter.

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen

Det går an å be om fastpris på taxi fra både Follo Taxi og Oslo Taxi. I tillegg er det enkelt å ta Flytoget fra Gardermoen til Oslo S og derfra buss nr 83 eller taxi til hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antall hotellrom

164 rom - 361 sengeplasser.

Antall konferanselokaler

19 fleksible konferanselokaler hvor storsalen alene har en kapasitet opp til 400 personer. 

Avstand Oslo Airport Gardermoen

45 km, ca 45 min

 Avstand fra togstasjon

Kolbotn stasjon, 4 km

Avstand lokaltrafikk

4 km - 5 min

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.