Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel RunWay Gardermoen ,  Norge

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Comfort Hotel RunWay

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel® RunWay er et hotell på Gardermoen som dekker de fleste behov uansett om du er på reise eller skal holde en konferanse. Frokost serveres fra 04:00, og shuttlebussen til Oslo Lufthavn stopper på utsiden av hotellet fra kl 04.15.

Comfort Hotel RunWay 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel RunWay

Restauranten på Comfort Hotel RunWay er verdt et besøk i seg selv. Her får kokkene boltre seg med utfordringer fra alle verdenshjørner

Frokost

Alle gjester som overnatter Comfort Hotel RunWay kan nyte en riktig god hotellfrokost å restauranten. Det dekkes til stor frokostbuffet med alt du kan ønske deg av pålegg, egg, pølser, frokostblandinger, frukt og yoghurter. Hotellets frokostbuffet har mange økologiske alternativer som er merket tydelig.

Lunsj for konferansedeltagere

Det serveres en deilig lunsjbuffet med herlige varmretter fra alle verdens hjørner, i tillegg serveres det fresh og delikat sushi for de som har lyst på en litt lettere lunsj.

Konferansemeny

I restauranten får du servert alt fra deilige salater, krydrede pølser, lekre sandwicher og delikate varmretter. Hvis dere er konferansegjester serveres det en to retters konferansemeny med dessertbuffet. Konferansemenyen er selvsagt tilgjengelig for deg som ikke er konferansegjest også.

Baren

Etter et deilig måltid kan det være godt med et glass vin eller en drink før det er tid for kvelden. Ved vår Servicedesk kan du få kjøpt deg en drink eller et glass vin om du ønsker det. Det er selvfølgelig også et godt utvalg av alkoholfri drikke for de som ønsker det.

Åpningstider

Frokost

Early Bird (enklere frokost): Fra 04.00
Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 12.00

Restaurant

Lunsj: 11:30 - 15:00
À la carte: 17:00 - 23:00
Vi deler à la carte restaurant med Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Bar

Alle dager: 11.00 - 02.30

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

 

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.