Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun seks minutter med bil fra Gardermoen. Med passion for service og 45 fleksible møtelokaler som rommer totalt 8000 personer er ditt arrangement i trygge hender her.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Norges største konferansehotell, ligger sentralt til ved Oslo Airport Gardermoen. Hotellet tilbyr over 43 fleksible møterom med en totalkapasitet på 8000 konferansedeltakere.

The Qube- nytt kongressenter

Hotellet åpnet i august 2014 dørene til et nytt kongressenter, The Qube. Bygget har et netto etasjeareal på 13.000 kvadratmeter. Kongressalen brukes til messer, kurs og konferanser og er dimensjonert for inntil 6000 personer. Det kan serveres middag til 4500 gjester.

Stort, men personlig

På tross av størrelsen legger vi vekt på å være et personlig hotell. Våre ansatte vet å gi personlig service og vi tar gjerne et helhetsansvar for ditt arrangement. Våre 432 lyse og moderne rom sikrer alle gjester en god natt søvn og et komfortabelt opphold.

Seks minutter fra resten av verden

Hotellet ligger kun seks minutter unna Oslo Airport Gardermoen med bil, noe som gjør det enkelt å samle deltagere fra hele verden enten det er en konferanse, kongress, et event eller jubileum. Les om Gardermoen her. Nærheten til Oslo sentrum, kun 19 minutter fra flyplassen, gir våre gjester muligheten til å oppleve hva hovedstaden har å by på dersom det er ønskelig. Du kan lese mer om Oslo her.

Konferanse med det lille ekstra

Som Norges største konferansehotell har vi spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Enten dere skal ha en stor konferanse, firmafest, eller et lite møte har vi lokaler for dere. Tilfeldighetene får ikke bo på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vi vil ha full oversikt over hva som skal skje til enhver tid. Det sikrer at du får det arrangementet du ikke bare håpet på, men regnet med!

Restaurant & bar

I tillegg til deilige senger og moderne konferanselokaler kan hotellet tilby restaurant og bar. Vi serverer deg sunn og god frokost, lunsj og middag og våre bartendere sørger for koselig stemning i baren. A la carte restauranten Clarion Classics serverer klassiske og smakfulle retter. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er opptatt av at du skal kunne nyte vår mat med god samvittighet. Les mer om vår matpolicy her.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel & Congress Oslo Airport Fitness & Relax kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det.

Kontakt

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Shuttlebuss 44 - rett utenfor ankomsthallen (6 minutter)

Tog

Flytoget eller NSB til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Buss

Nær- og fjerntrafikk til Oslo Lufthavn Gardermoen og Shuttlebuss 44 fra nedre plan på OSL. Se shuttlebuss-tidene her.

Taxi

Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi. Turen koster ca. 295,-  fra flyplassen. Du finner taxiholdeplass utenfor ankomsthallen.

Om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Antall hotellrom

432 rom - 783 sengeplasser
Sammen med nabohotellet, Comfort Hotel Runway, tilbys det 1400 sengeplasser.

Antall konferanserom

45 stk - totalkapasitet 8000 personer

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 6 minutter med buss/taxi

Om Clarion Hotel®

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.