Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge Stengt 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert nede i fjæra, ved fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser. Vi er et kontantfritt hotell.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vi på Holmsbu Hotel & Spa er opptatt av at besøket ditt skal stimulere alle sansene. Kombiner oppholdet ditt med en eller flere aktiviteter, og få mest mulig ut av opplevelsen din.

Sjø- og strandaktiviteter

Hva med en RIB-tur? Alltid en suksess. Opplev kyskultur og bakoversveis. Selv på vinteren kan dere ta dere en RIB-tur, nærmest alene på fjorden - en opplevelse i seg selv. Varmen beholder vi med hjelp av pelsluer, flytedresser og solbærtoddy. På stranda legger vi opp vi til pappbåtregatta, lagkonkurranse hvor båter skal konstrueres ut fra pappesker, plast og teip. Beste konstruksjon vinner, og det er om å gjøre å komme seg ut på sjøen, rundt bøya og tilbake. Vi kan by på seilturer hvor dere seiler selv - turseiling og eller regattaseiling i lag.

Spa-behandlinger

Vi tilbyr selvfølgelig spa-behandlinger til både voksne og barn, kollegaer og venner. Ta en kikk på vår Spa-side her.

Kokkekurs

Det å samle mennesker rundt kjøkkenbenken og deretter rundt spisebordet, er en av de beste teambuildingaktivitetene som finnes. Avhengig av antall deltagere lages maten i Villa Holtnes, eller i flere villaer eller sjøboder. En av våre dyktige kokker er med dere og guider gjennom kokkeleringen. 

Kurs og foredrag

Vi har flere samarbeidspartnere om forskjellige temaer som kan møte dere og ha en inspirerende deling av sin ekspertise. Fotball eller styling? Opp til dere.

Lagkonkurranse utendørs og innendørs

Vi kan arrangere Holmsbu Challenge, 5-kamp og Tronstad Gaard Triathlon for din gruppe. Her utfordres dere på aktiviteter og elementer dere kanskje ikke er eksperter på i hverdagen. Ta utfordringen og kast deg ut i konkurransen!

Last ned

Booking og kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking på e-post booking@holmsbuspa.no eller telefon 32 79 70 00.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.562.364.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.