Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge Stengt 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert nede i fjæra, ved fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser. Vi er et kontantfritt hotell.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Holmsbu Hotel & Spa, beliggende i fjordkanten side om side med sine sjarmerende sjøboder og stolte sørlandsvillaer, soler seg i glansen fra omgivelsene hele året gjennom. Med egen sandstrand, brygge og marina er dette stedet for deg som ønsker nærkontakt med maritime elementer. Opplev norsk kystnatur og unn deg ro og velvære i spa, bare én times kjøretur fra Oslo.

Helhetlig spaopplevelse

På Holmsbu Hotel & Spa sørger vi for at du får et et hotellopphold som både stimulerer din estetiske sans og kroppens behov for velvære. Vi byr på en helhetlig spaopplevelse som pleier kroppen både fysisk og psykisk.  Vårt spa-anlegg  Holmsbu Spa er tredelt; Spabehandling, Treningsstudio og Relax (vannområdet), og omfatter til sammen 12 behandlingsrom, 265 kvm treningsstudio med alt nødvendig utstyr og litt til for en god treningsøkt, basseng og boblebad innendørs og utendørs, dampbadstue, badstue med utsikt over fjorden, kaldkulp og relax-områder.

Holmsbukonferanse

I tillegg til en fantastisk spa har vi kapasitet for opptil 250 personer i våre konferanselokaler. Vårt spa- og konferansekonsept tilbyr en motiverende ramme rundt møter og samlinger med fantastisk skjærgårdsnatur, inspirerende lokaler med noe som passer for alle anledninger, spaopphold eller aktiviteter for å avslutte dagen og gjøre konferansen til en opplevelse. Vår helt spesielle Villa Holtnes gjør alle møter, feiringer og anledninger til noe helt spesielt.

Rom for alle anledninger

Vi er ikke bare et hotell. Hos oss kan du velge om du vil bo på et hotellrom eller en suite med utsikt over havet, i en sjøbod eller i en villa. Her ligger alt til rette for at alle skal kunne finne sitt favorittsted uansett anledning. Suite på kjærestetur, sjøbod på venninnetur eller villa med familien - valget er ditt. Vi har egen gjestebrygge og marina som gjør hotellet lett tilgjengelig med båt, og sjøveien fra Oslo tar ca. 1 time og 15 minutter. 

Nyt Holmsbu

Ofte skal det ikke så mye til for finne ro. En spasertur med frisk sjøluft langs veien eller svabergene, kanskje en tur ned på bryggekanten med spatøflene på. En varm kaffe latte eller en god vin kan gjerne nytes hos oss eller i Holmsbu sentrum. Langs veien til Holmsbu sentrum finner du Holmsbu Billedgalleri, hvor Holmsbumalerne med Henrik Sørensen i spissen sine malerier et utstilt. I sentrum finner du et yrende liv med kafeer, sjarmerende butikker og Holmsbu Handel på sommerstid. Vinterstid finner du et like sjarmerende Holmsbu sentrum, dog i roligere tempo med mindre aktivitet i sommergjestenes fravær.

Cash free

Holmsbu Hotel & Spa gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Rødtangveien 18 3484 Holmsbu , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med tog

Tog til Drammen eller Oslo, buss til Holmsbu

Med buss

Buss til Holmsbu sentrum

Med båt

1,5 time fra Oslo

Om Holmsbu Hotel & Spa

Antall rom

52 rom, 21 sjøboder, 21 villaer

Antall konferanselokaler

14 stk - makskapasitet 250 personer

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen, 106 km
Torp Lufthavn Sandefjord, 118 km 

Avstand lokaltrafikk

Holmsbu Sentrum, 2.5 km

Avstand togstasjon

Drammen Togstasjon, 40 km
Spikkestad, 34 km

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.562.364.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.