Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge Stengt 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert nede i fjæra, ved fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser. Vi er et kontantfritt hotell.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

I hjertet av Holmsbu Hotel & Spa finner du Villa Holtnes, vår ærverdige villa fra begynnelsen av 1900-tallet. Villaen er nyrestaurert med respekt for opprinnelig stil og arkitektur, og er åpnet som for å skape en herlig ramme rundt alle typer arrangement. 

Thornestuen

Stuen er husets sentrum, hvor det er plass til 50 personer i klasseromoppsett, eller 60 personer i kinooppsett. Her kan det også dekkes til middagsselskap for 50 personer - julebord, sommerfest, konfirmasjon eller andre typer sammenkomster. I konferansebruk kan salen deles i to like store deler, og er selvfølgelig utstyrt med teknisk utstyr.

Rebekka

Rebekka er lyst og feminint innredet, og kan med fordel brukes som styrerom med plass til åtte personer. Her har dere deilig utsikt over taket på sjøbodene og videre ut i fjorden. Rebekka er også utstyrt med alt nødvendig teknisk utstyr.

Kjær

Kjær er Rebekkas motsats - her er det innredet med en brun og maskulin fremtoning. Det store vinduet fyller rommet med lys, og man har utsikt over fjorden. Kjær er utstyrt med nødvendig teknisk utstyr.

Kjellerbaren

I restaureringsarbeidet har vi gravd ut en kjeller under Villa Holtnes, som gir en perfekt ramme for fortsettelsen av kvelden ette ren bedre middag i Thornestuen. Her er det et intimt barmiljø bare en liten trapp ned. Et arrangement her er å betrakte som et lukket arrangement, og lokalet har alle rettigheter frem til 02.30.

Villa Holtnes' historie

Enkefru Rebekka Holm giftet seg på nytt som 40-åring, med den 26 år gamle arkitekten Theodor Wilhelm Thorne, 31. mars 1903. Rebekka var enke etter skipsreder Hans Jørgen Kjær i Drammen, som døde som en velstående mann og etterlot seg betydelige verdier. Rebekka flytter til Rødtangen med sin nye ektemann, hvor paret drev rekefiske med gen skøyte, importerte fisk fra Danmark og drev utsalg for fisk i både Drammen og Oslo.Samtidig startet byggingen av Villa Holtnes, men Theodor dør allerede i 1907, bare 30 år gammel, før huset er ferdigstilt. I kjølvannet av deres ettermæle finnes et stort antall historier, som alle bærer bud om uforklarlige og mystiske hendelser i Villa Holtnes. Felles for alle historiene er spørsmålet om Rebekka fortsatt bor i villaen sin? Ikke vet vi, men vi gjør vårt beste for å tro at hun og våre gjester skal kunne trives i Holtnesvillaen den dag i dag.

Kapasitet

Under ser du kapasiteten i de forskjellige lokalene i Villa Holtnes.

Thornestuen

50/60 personer

Rebekka

8 personer

Kjær

10 personer

Booking og kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking på e-post booking@holmsbuspa.no eller telefon +47 32 79 70 00.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.