Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

MUSIC TO YOUR EARS

Her kan du sende oss en forespørsel for å sikre deg hotellpakke med konsertbilletter til Tjuven Musikkfest søndag 9. juni, og få med deg en magisk reunion med Lind, Nilsen, Fuentes & Holm!

 • Periode for opphold:

  9. jun 2019 - 10. jun 2019

 • Bookingperiode:

  24. feb 2019 - 8. jun 2019

Priser

NOK 1.195,- per person i dobbeltrom

NOK 1.515,- for singelrom

Etter 10 år er Lind, Nilsen, Fuentes & Holm tilbake for å skape musikalsk magi på scenen. Kombiner konsertopplevelsen med et herlig opphold på Clarion Collection Hotel Astoria!

I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

Den 10 år lange pausen er nå over. Gutta er tilbake og er klare til å skape et uforglemmelig show på Tjuven Musikkfest på Hamar søndag 9. juni.

(foto: Kilian Munch)

Pakken inkluderer

 • Overnatting i standard dobbel- eller singelrom
 • Konsertbilletter til Tjuven Musikkfest søndag 9. juni
 • Afternoon Sweets
 • Tonight's Special
 • Frokostbuffet
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder for overnatting 9. - 10. juni ved ledig kapasitet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Send forespørsel
2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.