Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Nyt deilig mat fra byens beste utsikt

Etter at vi åpnet takterassen for 4 år siden har vi stadig utviklet restauranten og investert i alt fra varmelamper til hev/senk tak, og vindskjermer som skaper en lun og god atmosfære også på dager med litt byger og vind. Utsikten er fantastisk, og man ser sørover mot Kapp, Tingnes og Norges største innlandsøy Helgøya. Er man heldig ser du innseilingen til Skibladner.

Menyen

Menyen inneholder mange gode sommerklassikere som reker og blåskjell. Et populært innslag er en stor og bugnende salatbuffet alle gjester selv forsyner seg med tilbehøret. Enkelte retter har også varmt tilbehør i tillegg. På taket har vi en grill, og vi griller maten etter gjestenes ønske. Nytt av året er vedfyrt pizzaovn. Dette gir våre pizzaer et mer rustikt preg, og den blir utrolig god.

God stemning

I løpet av sommeren vil det være ulike arrangementer som live DJ, quiz, og annen underholdning. Følg med på vår Facebookside for informasjon om de ulike arrangementene. Det spilles variert musikk fra anlegget, men ikke for høyt til at musikken overdøver de gode samtalene.

Bordbestilling

Det anbefales å booke bord, Pi-taket er populær både blant hotelletsgjester og byens befolkning. Spesielt fredag og lørdag er det ofte full restaurant.

Meny Taket 2017

Åpningstider

Mandag - torsdag:   17.00 - 22.00
Fredag - lørdag:      12.00 - 02.00
Søndag                   15.00 - 21.00 

Bordbestilling

Det anbefales å booke bord, Pi-taket er populær både blant hotelletsgjester og byens befolkning. Spesielt fredag og lørdag er det ofte full restaurant.

Bestill bord online

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.