Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Quality Hotel Strand serverer sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer - en ekte hotellfrokost, med andre ord! Frokosten serveres i restauranten, Smag&Behag, i første etasje, og er alltid inkludert i romprisen.

Frokosten blir servert i restauranten Smag&Behag som ligger i 1. etasje.

Åpningstider:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00

Parkering

Quality Hotel Strand tilbyr parkering i parkeringshus rett på nedsiden av hotellet (krysset Elvegata/Parkgata) Avgiften kan betales på automat eller legges til på romregningen om du ønsker det. Det finnes alternativer med både gateparkering, og på nedsiden av RV4.

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Treningsrom

Treningsrommet ligger rett under resepsjonsområdet og inneholder både sykkel og tredemølle, samt en rekke styrkeapparater. Hva med en god treningsøkt før du slapper av i spa? Er du hotellgjest hos Quality Hotel Strand er det gratis å benytte treningsrommet. Spa koster kun 135 NOK uansett hvilken ukedag. Benytt nøkkelkortet ditt for tilgang til treningsrommet.

Åpningstider Treningsrom:

Mandag - søndag: 06.00 - 23.00 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Basseng

Hos Quality Hotel Strand kan du ta deg en svømmetur i Otium Spa. Bassenget har 18-årsgrense, bortsett fra i enkelte ferier og søndager. Vennligst merk at barn, på samme måte som voksne, skal vise god spa-etikette. Personalet vil involveres om reglene ikke overholdes.

Inngang kr. 135 NOK per person for hotellets gjester.

Inngang kr. 235 NOK per person for andre gjester.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wifi

Alle Quality Hotel Strands rom og fellesarealer har gratis trådløst internett. Du får pålogginsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club medlemskapsnummer.

Andre tjenester

  • TV
  • Konferansesenter
  • Softismaskin
  • Kjæledyr tillatt
  • Restaurant
  • Spa
  • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.