Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Gjøvik, Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand ligger i hjertet av Gjøvik sentrum i Oppland. Hotellet har moderne konferanselokaler og et av Norges største spa-anlegg. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Sommerslagere

 • Periode for opphold:

  3. aug 2018 - 2. sep 2018

 • Bookingperiode:

  8. jan 2018 - 2. sep 2018

 • Begrensinger:

  Min. 1 voksen, maks. 2 voksne

Priser

1695,- enkeltrom

Fra 1145,- p.p. dobbeltrom

Sommerslagere foregår i Seilet på Gjøvik Gård. Med utrolig vakre omgivelser midt i Gjøvik sentrum og på historisk Gjøvik-grunn har vi med dette den perfekte ramme rundt ”Sommerslagere”.

DET BLIR SHOW I 2018 OGSÅ!

Det er en glede å kunne presentere Sommerslagere i litt ny innpakking, og noen nye vokalister. Nyt velsmakende mat med fabelaktig utsikt kun 3 minutters gange fra festen på Gjøvik Gård. VI har pakker både med og uten matservering.

Tradisjonelt har Sommerslagere vært et sommershow med Trond Nagell Dahl, vokalistene Leif Anders Wentzel, Knut Anders Sørum, Ingvild Nagell Dahl med stort band som har funnet sted under Seilet på Gjøvik gård.

Sommerslagere går inn i sin sekstende sesong og har med over 12.000 besøkende, fordelt på 18 helt utsolgte show, vokst til å bli et av innlandets største og viktigste signalarrangement.

Årets show vil inneholde mye av det kjente, men også nye artister, og ny innpakking på Gjøvik Gård. Les mer om hvem som vil være med i år på www.sommerslagere.no.

Vi har som alltid ulike pakker tilgjengelig, ønsker du kun overnatting og billetter skriver du det i forespørselen du sender. Vi skreddersyr også opplegg for bedrifter som vil ha en god kickoff for sine ansatte/kunde.

Pakken inkluderer:

 • Overnatting
 • Frokost
 • Billett(er) til Sommerslagere
 • Grillmat med salatbuffet (takterassen)
Vilkår og betingelser

Siden vi må holde av billetter, må denne bestillingen forhåndsbetales. Vi ringer deg for å få kredittkortinformasjon. Billetter fås ved innsjekk.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.