Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Familiepakke

Ha en aktivitetsfylt helg eller ferie med foreldre eller besteforeldre! Vi gir gode tips på aktivitetsforslag. Fotocredits: Mette Møller, Oda Hveem, Jan Egil Svenskerud, Eirin Aaseth, Geir Olsen, Colin Dobson og Espen Haakenstad /Hunderfossen.

 • Periode for opphold:

  1. jan 2017

  Min. 1 natt

 • Bookingperiode:

  1. jan 2017 - 31. des 2018

 • Begrensninger:

  Min. 1 voksen, maks. 2 voksne

  Min. 0 barn, maks. 2 barn

Priser

NOK 1695 for familierom

Velkommen til Gjøvik med hele familien. Vi har har mye å by på i og rundt Gjøvik og har satt sammen et opplegg som kan passe for hele familien.

Vi samarbeider med en rekke aktiviteter i og rundt Gjøvik. Se i kartet under for mer informasjon om aktivitetene du kan oppleve i vårt nærområde, i tillegg til litt lenger unna. 

Hotellet har laget nytt stort lekerom på 70 kvm, med lekebiler, lego, og sklie. 

Det vil også være mulig å gjennomføre en skattejakt med ulike poster rundt på hotellet, og alle våre restauranter har fine barnemenyer i tillegg til at vil tilbyr halve porsjoner av hele menyen til halv pris til barn. Besteforeldre kan naturligvis ta med sine barnebarn på tur! Lekerommet er alltid åpen for våre gjester, og er utstyrt med Netflix og Nintendo Switch, som kan lånes fra resepsjonen. Vi har 2-3 spill tilgjengelig inkludert mariokart. 

Oppgi booking koden sommerferie for 1495,- per familierom, eller 1695,- totalt for to rom. (vi har noen få rom hvor vi kan låse opp døren mellom rommene, gi beskjed om du ønsker disse to rommene).

 

 

Pakken inkluderer:

 • Overnatting i familierom
 • Velsmakende frokostbuffet
 • Inngang til Otium Spa (før 15.00)
 • Skattejakt og barnemenyer
Vilkår og betingelser

Ved henvendelser for booking av tilbudet vil resepsjonen svare om det er ledige billetter og rom. Avbestilling vil ikke være mulig på dette tilbudet da vi bestiller billetter gjennom et billettsystem, og billettene er ikke refunderbare. Tilbudet gjelder ikke i kombinasjon med andre rabatter og tilbud.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.