Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Se alle hotell i Gjøvik, Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Gjøvik Olympiske Fjellhall

Vi har gleden av å presentere Gjøvik Olympiske Fjellhall, bygd for å huse ishockeykamper under de syttende olympiske vinterleker i 1994. Valget sto mellom å bygge en hall i fjell eller en ordinær hall i det fri. Vi valgte av mange grunner å bygge hallen i fjell; midt i byen, i enden av vår hovedgate. Her hadde vi allerede et idrettsanlegg: en av verdens første svømmehaller i fjell,- denne sto ferdig i 1974. Erfaringene herfra var gode.

Vitensenteret Innlandet

Alle lekende, nysgjerrige og lærevillige i alle aldre! Dette passer perfekt for barnehager og skoleklasser, bedrifter, lag og foreninger og barnefamilier. De kan også tilpasse opplegget til bedrifter og teambuilding. Spennende, fantasifulle og vakre miljøer fylt med aktiviteter og eksperimenter i naturvitenskap, teknikk og matematikk. Alle lekende, nysgjerrige og lærevillige i alle aldre er velkomne. Du kan oppleve spennende og vakker matematikk i vårt miljø Origo, bygge på byggeplassen, sykle langs Mjøsa, teste vår spillende trapp, finne ut hvor høyt du kan skrike, utforske farger i ROGGBIF-rommet vårt og mye mer!

Gjøvik Glassverk

Potpourrikrukken fra Gjøvik Glassverk er et stilfullt eksempelt på at Casper Kauffeldts idé fra tidlig 1800-tall lever videre i et nytt årtusen. Det er over 200 år siden glassovnen ble tent for første gang på Gjøvigs Glasværk og dermed dannet grunnlaget for Gjøviks bystatus i 1861. Velkommen inn i glasshytta for å oppleve et tradisjonsrikt håndverk, utøvet av noen av landets dyktigste glassblåsere. I våre trivelige lokaler opplever du samspillet mellom moderne design og lange tradisjoner. I vår sjarmerende butikk finner du alt fra tradisjonsrike koboltblå produkter til nytt og spennende design i bruks- og kunstglass. For grupper arrangeres omvisning etter avtale, med mulighet for bespisning i glasshytta - på dag- og kveldstid.

Gjøvik Sjokoladefabrikk

Ekte Gjøvik Chokolade er såkalt kouverture-sjokolade, som inneholder mer kakaosmør enn «vanlig» sjokolade, og må tempereres under produksjon. Kun ekte råvarer brukes. Til og med barna smaker forskjell. Fabrikken ble den ene av få produsenter av hjemmelaget sjokolade i hele Norge. Sjokoladefabrikkens spesielle atmosfære og den unike smaken av ekte sjokolade var med på å gjøre Gjøvik Chokolade populær, og etter hvert har fabrikken blitt en av byens mest ettertraktede turistattraksjoner. Og selvfølgelig et fast stoppested for godtehungrige gjøvikensere!

Gjøvik Chokolade ble senere flyttet til Storgata 17 (1998) og til Øvre Torvgate (2001). Siden 2005 har sjokoladefabrikken holdt til i Storgata 16 i gågata på Gjøvik.

Sogstad Gårdsbutikk

Sogstad gard er en middels stor gard ved Lena i Østre Toten, Oppland. Gardshistorien er skriftlig kjent tilbake til ca år 1250, men bosettingen er mye eldre. Gardshistorien beretter om en gard som ofte har vært på salg og har hatt mange spennende eiere. Den mest profilerte er stortingsmann fra Toten Peder Faukhald. I hans periode vanket Henrik Wergeland, Ivar Aasen og Per Sivle her, i ettertid et artig trekløver. Garden ble kjøpt av familien i 1917 og i dag  lever 4 generasjoner av familien Teslo/Fremstad her.

Her får du kjøpt lokalproduserte ferske grønnsaker som gulrot, kålrot, løk, selleri, rødbeter, polkaneper, persillerot og pastinakk. I tillegg finner du produkter laget i bl.a. Valdres, Hadeland, Østerdalen, Solør og Askim. Her kan nevnes eplemost, syltetøy, krydder, spennende oster og ikke minst ferske Toten egg.

Skibladner

Skibladner er over 150 år gammelt og gir deg en ekte opplevelse av dampskipstrafikken på 1800-tallet. Ombord skipet kan du nyte det vakre Mjøslandskapet, oppleve dampmaskinen og skovlene i drift, beundre de flotte salongene under dekk, sende postkort fra skipets egen postkasse, og innta et bedre måltid i 1. Plads Madsalon. Dessuten har vi en rekke spennende arrangementer med variert musikk og underholdning gjennom hele sesongen.

Åpningstider

Vitensentret

Lørdag og søndag samt alle ferier
11:00 - 16:00

Gjøvik Glassverk

Mandag - fredag 10:00 - 17:00 
Lørdag 10:00 - 15:00

Opplev glassblåsing:
Mandag - fredag kl. 11.00-15.00

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.378.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.